13 şubatta parçaları aldım bagaja attım İstanbulda topladım. 5 saat sorunsuz çalıştı. 16 şubatta evime döndüm. 17 şubatta bilgisayarı çalıştırdım 3 saat çalıştı ekran kartı kısa devre yaptı. Tam 3 saat boyunca telefondan kendilerine ulaşmaya çalıştım 4 kez meşgule attılar en sonunda pes ettiler telefon açıldı. Durumu belirttim komple sistemi yollayın dediler. Kutularıyla beraber İstanbula kargoladım 22 şubatta ellerine ulaştı. 8 martta aradılar. 22 şubat 8 mart arası sayısız defa kendilerine ulaşmaya çalıştım nafile. Sosyal medyadan cevap veriyorlar fakat klasik boş cevaplı cevaplar. Size bilgi vereceğiz tarzında. 8 martta aradılar teknik servise gideceğini söylediler. 11 martta Endeks bilişime gitti. 12 martta Servispoint Sapphire yetkili servisine gitti. Servispointi aradığımda Endekse yönlendiriyor. Endeksi aradığımda Servispointte bilgi bekliyoruz deniyor. Pazartesi günü 20 iş günü süreleri dolacak. Dolduğu an mahkemeye başvuracağım. Umarım o bilgisayar gelmez benim yaşadığım bu ağır mağduriyetin başkasının yaşamasını istemiyorum. Alışveriş yapacak arkadaşlar mağazada o samimiyetsizliği ilgisizliği anlıyorsunuz. 8600 liralık alışveriş yaptım bu kadar ilgisizlik olamaz. tek yaptıkları 8 marttaki bilgilendirme. 22 şubattan 8 marta kadar mağazalarında o bilgisayar öylece bekledi. yoğunluk olabilir ama 2 hafta boyuncada bekletmezsin anladın mı. O ara zamanda aradığımda kasanın onlara geldiğinden haberleri bile yoktu. Madem yetişemiyorsunuz eleman alın. Burdan arkadaşları mahkemeye vermekle tehdit etmişsiniz benim her türlü kanıtım mevcut sadece pazartesi gününü bekliyorum ve umarım sistem geldiğinde tekrar arızalanır. Bilgisayar kargoda hasar görmesin diye giden 700 liralık benzin parama mı acıyayım kaldığım hotele verdiğim paraya mı kaçırdığım UZEM derslerine mi bitirme projemdeki geri kalmışlığıma mı düzenlediğimiz konferansta bir baytlık bile yedek alamayışıma mı?