itopya.com rezil bir firmadır!

Merhabalar bende aralık ayında İtopya'dan mouse aldım G102 ve sizin gibi aynı şey oldu kod var ama UPS'de hiçbir şey yok. Bende aradım İtopya'yı İtopya UPS'ye verildiğini söyledi ve daha UPS'de hiçbir şey yazmadan geldi. Ürünü aldıktan 3 gü sonra geldi ve ben UPS'nin gönderiği linke girdiğimde tüm bilgiler gözüktü ner deyse her gün 1 saatte bir kontrol ediyordum. UPS leş bir kargo firması bazı siparişlerimi 10 günde getirdi tek yaşayanda ben değilim. Size İtopya'nın gazabı denk gelmiş.

Anlamadım anlatabilecek var mı?

İtopya'nın şaşalı günleri sonra erdi. Artık daha bir şey alınmamalıdır o rezil yerden. Tek yapabildiği şey Youtuberlara parayı basıp kendini güzel göstermek.

Ünlü kişilere reklam parası vere vere, işçi almak için para kalmadı.

İtopya ürünleri stokta varmış gibi gösterip insanları oyalamaya başladı. Fakat şu dönemde dolandırıcılık yapıp kaçamazlar bence. Şu anda en güvenilir firmalardan birisi GameGaraj fakat PSU ve SSD'leri cidden kötü. Bir de 4K'lık AMD sistemlere A320 anakart koyması beni ayrı çıldırtıyor.

Kampanya zamanı müşteri temsilcisine bağlanamazsınız hocam. Diğer zamanlarda bağlanabilir misiniz bilemem ama ben efsane Cuma indiriminden bir ürün satın aldım ancak kutusunu açmadan iade etmek istedim. Fakat iade etmek için müşteri temsilcisine ulaşıp kod almak gerekiyor. Aradığımda bekleyenler arasında sıram 77 idi. Bütün sıralarda da 70 işsiz bekliyordu. 10 sıra ilerlediğinde 1 saat geçiyordu. Yani 1 kişiye ayırdıkları vakit 10 dakika. Esasen telefonlara bakmıyorlar. Ve 70 işsiz de bekliyor öylece, bilmiyorlar 1 saati geçince telefon kapanacak diye. Mail attığımız zaman da hiçbir şekilde geri dönüş sağlamıyorlar. Böyle saçmalık olur mu? Ürün iadesi için müşteri temsilcisini aramam gerekiyor. Faturayı bile ürün ele ulaştıktan birkaç gün sonra mail olarak yolluyor. İncehesap ve diğer siteler gibi fatura yollamıyor. Diğer sitelerde iade için ''siparişlerim'' kısmından iade oluşturabiliyorsun. Madem iade için müşteri temsilcisine bağlanmak gerekiyor o zaman sayıları artırın. Güzel indirim yapıyorlar ama memnuniyet sadece indirimle sınırlı değil. Satıştan sonraki hizmet de çok önemli ve İtopya'da bu söz konusu değil.

Hocam bu kargoya verildi numarasını bir sürü firma yapıyor artık. Bende çok yaşadım sonuçta ürün elinize geçecek söylenilen iş günü içerisinde. Ancak call Center olayı gerçekten çok sinir bozucu.

Ben daha önce bir kez sade işlemci fanı almıştım. 2 haftada gelmişti ama sorunu UPS‘ye bağlıyorum 5 dakikalık yol için 6 gün beklettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…