itopya.com rezil bir firmadır!

Hocam biz nereden sorunsuz sipariş verebiliriz. Yanlış anlamayın İtopya'yı savunmuyorum, gerçekten bilmek istiyorum, bu güne kadar sorunsuz hizmet veren bir yer var mı?

İtopya ürünleri stokta varmış gibi gösterip insanları oyalamaya başladı. Fakat şu dönemde dolandırıcılık yapıp kaçamazlar bence. Şu anda en güvenilir firmalardan birisi GameGaraj fakat PSU ve SSD'leri cidden kötü. Bir de 4K'lık AMD sistemlere A320 anakart koyması beni ayrı çıldırtıyor.
GameGaraj Exa bilgisayarın zaten kendileri distribitör, 18 yıldır ülkeye ürün getiriyorlar. Distribitör oldukları için de fiyatları biraz daha uygun oluyor. Ama fazla çeşitlilik yok orada maalesef.

Anlamadım anlatabilecek var mı?

Adamın olayı tamamen köşeyi dönmek, zaten döndü de. Eskiden Vatan'da çalışıyordu bu sonra en çomar yayıncıya bile reklam yaptırarak İtopya ismini herkese duyurdu. Şirket politikası en fazla parayı kazanmak olan birisinden müşteri memnuniyetini yükseltecek harcamalar yapmasını bekleyemezsin. O parayla kaç yayıncıya reklam yaptırılır.

Arkadaşlar ben kargoların ürünü geciktirdiğini düşünmüyorum. Pandemiden önce Muğla'ya (ki Muğla'ya Anadolu tarafından çok kötü ve uzun bir yoldan geliyorsunuz en az 15 saat sürüyor Ankara bile) Türkiye'nin her yerinden 2 günde geliyordu. Şu an Samsun'a yine en geç 2 günde her yerden geliyor.

Arkadaşlar ben kargoların ürünü geciktirdiğini düşünmüyorum.

Bahaneleri bu zaten. N11'de kaç tane farklı satıcıdan çeşitli ürünler aldım 2020 boyunca en geç 4 güne geldi hepsi. Bu adamların siparişlerini 30 gün bekleyen oldu düşün.

İtopya ürünleri stokta varmış gibi gösterip insanları oyalamaya başladı. Fakat şu dönemde dolandırıcılık yapıp kaçamazlar bence. Şu anda en güvenilir firmalardan birisi GameGaraj fakat PSU ve SSD'leri cidden kötü. Bir de 4K'lık AMD sistemlere A320 anakart koyması beni ayrı çıldırtıyor.
GameGaraj'ın kullandığı PSU'lar harika değil ama sitedeki sistemler için gayet yeterli. Birazcık araştırırsanız sadece Coil Wine sorunu olabiliyor, o da her güç kaynağında olabilecek bir şey zaten.

Netac marka SSD'ler Samsung kalitesinde değil tabii ki ama herhangi bir kronik sorunu yok.

A320 anakart konusunda haklısınız ama burada da özelleştirme seçenekleri devreye giriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı