İtopya.com ürünü kargoya vermiyor

İncehesap, İtopya ve gittigidiyor'dan pc topladım. Herşeyi cumartesi aldım. Bugün gittigidiyor siparişim ulaştı. Diğerleri daha kargolanmadı. Bakalım ne zaman kargolanacakta elime geçecek.

Bu kargo firmalarını anlamak zor. Monitör ve ram almıştım.
Ben kimin suçlu olduğunu tam anlamıyla anlayamadım. Sitelerde yoğunluk var hepimiz biliyoruz ama bir açıklama yok bu konu hakkında. Kargocuların kota koyduğunu biliyorum ben sadece. Kargonuz gecikecektir diye en azından mail atsalar insanları bilgilendirseler böyle şeyler olmayacak.

Ben kimin suçlu olduğunu tam anlamıyla anlayamadım. Sitelerde yoğunluk var hepimiz biliyoruz ama bir açıklama yok bu konu hakkında. Kargocuların kota koyduğunu biliyorum ben sadece. Kargonuz gecikecektir diye en azından mail atsalar insanları bilgilendirseler böyle şeyler olmayacak.
Aynen katılıyorum sana ama bunu yapacak kargo firması ülkemizde yok ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı