Elektronik itopya.com'da Razer Ornata V3 X Low profile membrane klavye İyzico + Parolapara ile 248 TL

Evet, almayacağım.

Çünkü klavyenin tam anlamıyla değeri yok, 2. elde 400TL'ye zar zor satılıyor bu klavye.
Bir sürü stoğu bitmiş monitör var fahiş fiyatlara satılan, asıl fiyatına inmediği sürece almamaya devam edeceğim, ama siz alacak gibisiniz.

100k olsa ne yazar peki? Ürün ortada, belli ve kötü.
200TL'lik bir ürün daha iyi olmasına rağmen sen gidip sırf 100K'den düştü diye daha kötü bir klavye alıyorsan bu senin sorunun.

200 TL'ye daha iyi bir ürün göster.

Bu klavyeyi birkaç ay kullandım 1.5 senedir kenarda yatıyor. Yazılımı yaramaz tuş yapısı da bir tuhaf yazması hiç rahat değil. Bilek desteğinde mıknatıs veya sabitleyici yok kayıp duruyor. LED aydınlatma tuş etrafında bayağı parlak olurken tuşlarda sönük kalıyor bu da gözü rahatsız ediyor ışığı kapatsan karakterler rahat görülemiyor saçma sapan bir klavye. Razer diye para verilip alınmaz.

Kral çok para veriyoprmuş gibi aşırı beklentilere girmiyiceksen sorun yok 200 TL veriyorsun tam olarak beklentiniz nedir anlamadım ben Razer zaten yüksek fiyatlara satış yapan bir firma bu klavyeyi düşük fiyata satmazlar ama 200 TL yede alınmayacak bir klavye değil.

Hiçbir yerde fiyatı kötü demedim, ürün kötü dedim.
O klavye 100TL'mi ben sana 200TL'ye göstereyim, klavye kötü, tartışma bitmiştir.

Klavye kötü fiyatına göre iyi ve de kendini haklı çıkarmak içinde söylediğin şey aşırı komik geldi hadi 248 TL'ye daha iyisini göster :D

Klavye kötü fiyatına göre iyi ve de kendini haklı çıkarmak içinde söylediğin şey aşırı komik geldi hadi 248 TL'ye daha iyisini göster :D

Konuyu klavyenin kötü olmasından fiyata getiriyorsun, daha iyisi olmayabilir ama klavye kötü, haklı çıkmak için göster göster demeyi bırak.

Tamam 250 liraya böyle klavye yok ama 250 lira diye de bu alınmaz git hakkını başka yerde kullan bu klavye en fazla 700-800 lira eder.
2. elde 400TL'ye bile zor satılıyor klavye, o kadar kötü yani.

Hakkını başka bir yerde kullanması ayrı, 250 TL’ye dışarıda hiçbir şey alınamazken bir klavye alması apayrı bir konu. Ürün kötü olabilir ama ihtiyacı olan alır kullanır ya da yedek klavye olarak kenarda tutar. Bence 250 TL için bu kadar tartışmaya gerek yok.

Kral çok para veriyoprmuş gibi aşırı beklentilere girmiyiceksen sorun yok 200 TL veriyorsun tam olarak beklentiniz nedir anlamadım ben Razer zaten yüksek fiyatlara satış yapan bir firma bu klavyeyi düşük fiyata satmazlar ama 200 TL yede alınmayacak bir klavye değil.
2 sene önce 1000 küsür para verdim. 200 liralara alsaydım ben de hiç birşey beklemezdim.

Hakkını başka bir yerde kullanması ayrı, 250 TL'ye dışarıda hiçbir şey alınamazken bir klavye alması apayrı bir konu. Ürün kötü olabilir ama ihtiyacı olan alır kullanır ya da yedek klavye olarak kenarda tutar. Bence 250 TL için bu kadar tartışmaya gerek yok.

Olay zaten ürünün aşırı iyi veya aşırı kötü olmasından ziyade böyle bir ürünün 200 TL civarlarına düşmesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı