İsterse bedavaya satar isterse 20K fiyata. Dolandırıcılığın yeni ismi serbest piyasa olmuş. Ama fiyatın ne kadar yükselmesinden bağımsız olarak 10-13 Mart arasındaki kampanya bitmiş.Sabahtan beri altta linkini vereceğim anakartı alıp almamayı düşünüyordum. İnceleme videolarına bakarken bir de baktım ki fiyatı 2 katına çıkmış.
9.999 TL'den 18.135 TL'ye nasıl çıkabiliyor Allah aşkına bana birisi açıklasın? 300-500 TL artsa amenna da 2 katı nasıl artabiliyor?
Milleti nasıl kazıkladığını açıklasın bence itopya.com yetkilileri. Ha diyecekler ki kampanya yaptık, yahu ne kampanyası be?
Demek ki 2 katını kazanıyorsunuz kurtarmıyor değil mi başka türlü?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam araçların donanım paketleri gibi düşünebilirsiniz. Hatta segment olarak bile düşünebilirsiniz.Bu anakartların diğer z590 lardan ne farkı var mesela asus un z590 modelleri çok daha ucuz.
Zaten öyle bir problem var memlekette. Daha ucuzu varken hep pahalı olanı alma çabası. Konuyu açan arkadaşa değil lafım. Adam 5200mhz destekli anakart alıyor. 4400 mhz lik ram alıyor. 11. Nesil işlemciler 3200mhz destekli. İstersen 10k lik ram al. Hayatında değişen birşey yok. Oc yapıyorsundur profesyonel şekilde ona lafım yok. Üstüne üstlük bios tan anlamıyorlar. Biosta xmp desteği kapalı ramler 2133mhz de çalışıyor. Ama söylerken şöyle anakart aldım böyle anakart aldım demesi güzel oluyor. Bios ta ramleri 4400mhz e yada 5000 e 10000 e alınca orda o yazıyor diye o hızda çalıştığı anlamına gelmiyor. Ama tüketim çılgınlığı var bizde.Bu anakartların diğer z590 lardan ne farkı var mesela asus un z590 modelleri çok daha ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.