İtopya, Corsair 4000X kusurlu kasayı düzeltmedi

intel pentium 4

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2018
Mesajlar
356
Çözümler
5
Merhaba kasayı 18.08.2021 tarihinde İtopya üzerinden satın aldım. Kasanın yan kapağı tam yerine oturmuyor ve kontrolcüsüdeki bir port çalışmıyordu. Ben de İtopya'ya mail attım ve kasayı onlara göndermemi istediler. Ben de aldığım gibi geri gönderdim ve değişim istedim yaklaşık 15 gündür bekliyordum. Bugün okuldan eve geldiğimde kasanın gelmiş olduğunu gördüm ve kutuyu açtım açar açmaz yamuk olan yan kapak düştü. Vidalar olması gereken kısımdaki bandı sökmüşler ve bandı değiştirmeden yeniden takmışlar. Kasanin arka kısmı yamulmuş ve hiçbir şey değişmemişti. Onarıldığini yazan bir kağıt vardı. Onarma değil daha da bozmuşlar. Çok sinirliyim şu an anlatım bozukluğu yaptıysam özür dilerim. Şu an ne yapabilirim?

Bu arada kutunun her yeri ezik durumdaydı.
 
Son düzenleme:
Corsair'in yurtdışı müşteri hizmetleri adamdır. Direkt sorunu onlara yaz (Google translate iş görür İngilizce yoksa) benim garantisi biten kasanın kırık ön panelini para almadan gönderdiler. Bizimkiler garantili ürünü bile adam edemez. Adamların yurtdışı müşteri memnuniyeti 10/10, Türkiye 2/10. Böyle fark olmaz.
 
İtopya bu aralar berbat bir firma haline geliyor. Her gün technopat da sağda solda şikayetlerini duyuyorum, fırsatçılığının da çok olduğunu duydum. Vatan'dan bir farkı kalmadı.
 
En sevmediğim ve korktuğum şey bu garanti işinde firmanın saçma sapan hareketleri. Bir firmanın "iyi" olabilmesi için bana göre garanti hizmetinin iyi olması lazım. Ürettikleri ürün dandik bile olsa bozulunca gık demeden düzeltsinler/değiştirsinler yeter. Sırf bu yüzden pahalı ucuz demeden her şeyi Amazon'dan alıyorum sıkıntı çıkınca hemen hallediyorlar. Bizim ülkemize gelen markaların %90ı bozuyor, kalan %10'un kıymetini bilmek lazım. Daha önce fakir teknik servisinde saçma sapan bir şeye kullanıcı hatası deyip para istemişlerdi yurt dışına mail attım 2 gün sonra teknik servisten arayıp bir yanlış anlaşılma olmuş deyip ürünü sıfır ürünle değiştirmişlerdi. Adamlalr yurt dışında gayet iyi hizmet veriyor, bizimkiler de tam tersi sonuna kadar baştan savma iş yapıyor.
 

Geri
Yukarı