İtopya Corsair Void RGB Elite Wireless iadesinde sorun çıkarıyor

umutsj

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, İtopya'dan Online olarak Corsair Void RGB Elite Wireless kulaklığı satın aldım 1 saat kullandım dip ses vardı, forumda yazan her şeyi denedim geçmedi, güzelce kutuladım kargo kodu aldım iadeye gönderdim reddedeceklerini öngörerek Thh'de şikayet oluşturdum gönderdikten sonra zaten bugün reddedildi.

Hijyen ürünü kapsamında diyorlar ama öyle bir şey olsa hiçbir yer iade almaz diye düşünüyorum sonuçta kanunda yazan şeyleri hiçbir yer iade almıyor.

Kulaklığı bana geri kargolamışlar kargoyu almayacağımı söyledim servise göndermelerini söyledim sizce iyi yapmış mıyım bunu danışmak istedim.

Maalesef kullanılmış kulaklıkta iade olmuyor. İtopya haklı gibi. Garanti/iade koşullarında da bunu belirtmişler.

"Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılabilirliğinin bozulmamış olması gerekir. İtopya.com olarak açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satmayı etik olarak görmediğimizden dolayı, monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık) vs. ve buna benzer tüm ürünlerin kullanılmadan iade almak durumundayız."

Kargoyu teslim alma. Mesafeli satış sözleşmesine göre seve seve geri almak zorundalar. Millet internetten atıyorum Tshirt alıp istediği gibi iade edebiliyor, tenine değen teri bulaşan bu Tshirt'ler hijyen kapsamında değil mi peki? Seve seve geri alacaklar.
Maalesef kulaklıkta iade olmuyor. İtopya haklı gibi. Garanti/iade koşullarında da bunu belirtmişler.

"Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılabilirliğinin bozulmamış olması gerekir. İtopya.com olarak açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satmayı etik olarak görmediğimizden dolayı, monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık) vs. ve buna benzer tüm ürünlerin kullanılmadan iade almak durumundayız."

Geçsinler o işi, kanunlar açık ve net, kafalarına göre kanuna madde ekleyemezler. Etik değilmişte bilmem neymiş, kendilerinin indirim yaptığı çoğu ürün iade gelen ürünler zaten.

Maalesef kullanılmış kulaklıkta iade olmuyor. İtopya haklı gibi. Garanti/iade koşullarında da bunu belirtmişler.

Normal bir iade durumu değil ki bu. Bozuk bir ürünü iade etmeye çalışıyor.
Geçen günlerde ben de Void Elite Surround aldım bu dip ses sorunu yüzünden yaklaşık 1 hafta kullandıktan sonra iade ettim.

Normal bir iade durumu değil ki bu. Bozuk bir ürünü iade etmeye çalışıyor.
Geçen günlerde ben de Void Elite Wireless aldım bu dip ses sorunu yüzünden yaklaşık 1 hafta kullandıktan sonra iade ettim.
Siz nereden almıştınız hocam?
Ben kargoyu almayacağımı servise göndermelerini söyledim.

Tüketici Hakem Heyetine başvurun. Mecburen geri almak zorundalar ürünü. Üstelik kullanmadan arızalı olup olmadığını nasıl anlayacakmışız da kullanmadan geri iade edilebilirmiş sadece anlamış değilim. Hakem Heyeti çözecektir probleminizi. Belki biraz uğraştırır ama çözülür.

Tüketici Hakem Heyetine başvurun. Mecburen geri almak zorundalar ürünü. Üstelik kullanmadan arızalı olup olmadığını nasıl anlayacakmışız da kullanmadan geri iade edilebilirmiş sadece anlamış değilim. Hakem Heyeti çözecektir probleminizi. Belki biraz uğraştırır ama çözülür.
Başvurumu yaptım zaten arayıp iademi reddettiklerini de ekleyeceğim bana ilk başta servise göndereceğiz servis karar verecek dediler, bugün geri kargolamışlar servise göndermeden.

Başvurumu yaptım zaten arayıp iademi reddettiklerini de ekleyeceğim bana ilk başta servise göndereceğiz servis karar verecek dediler, bugün geri kargolamışlar servise göndermeden.
Dediğim gibi. Tüketici Hakem Heyeti mutlaka çözecektir konuyu ama biraz zaman alabilir. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür :)

Dediğim gibi. Tüketici Hakem Heyeti mutlaka çözecektir konuyu ama biraz zaman alabilir. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür :)
Teşekkürler, peki servisten de olumsuz dönüp bana kargolarlarsa ne yapmam gerekiyor?
Bir yazıda kargoyu alınca kabullenmiş oluyorsunuz diye okumuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı