TuringlerdenAlan
Picopat
Daha fazla
İtopya'dan 7 Mart'ta aldığım Razer Wolverine V2 Pro kolu elime ulaştığı hafta içerisinde kronik arızasından dolayı servisi gönderdim serviste kol 1 ay yattıktan sonra 22 Nisanda değişim kararı çıktığı bildirildi ardından servisten yeni ürün geldi. Yeni gelen kol elime ulaştıktan sonra gerekli testleri yaptığımda aynı kolda da bu sorunun olduğunu fark edip tekrar servise gönderdim ve bugün 30 Nisanda kargoya verdiğim 7 Mayıs'ta servis işlemi başlatılan kolum 2.kez değişerek elime ulaştı. Kutunun paketlemesi sıfırından farksız gözüküp aldanıp açtığımda kolda kullanıma bağlı yağ ve ölü deri lekeleri olduğunu gördüm kullanılmış kolu tekrar paketlemişler kolun kitapçığının arasından çıkan stickerlar da eksik durumdaydı ve R2 tuşu takılıyordu. Bariz şekilde bana kullanılmış kol gönderilmiş. Yaklaşık 3 aydır kepaze oldum firmalar bu kadar rahat şekilde kullanılmış ürünleri paketleyip göndermesi ne zamandan beri normal oldu. Şikayet vara şikayetimi taşıyıp bu sefer tüketici hakem heyetine başvuracağım çok rezil bir süreç oldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Fotoğrafları kutuyu açtığım gibi çektim.
Ve daha komiği kolu bilgisayara bağladığımda önceki kullanıcının profili çıktı ışıkları yanmıyor sıfırlamamışlar bile kolu.
Ve daha komiği kolu bilgisayara bağladığımda önceki kullanıcının profili çıktı ışıkları yanmıyor sıfırlamamışlar bile kolu.