İtopya Deneyimi

Ertugrrul

Kilopat
Daha fazla  
Pazar günü İtopya'dan Cooler Master Sickleflow 120MM Kırmızı Led Kasa Fanı aldım. indirimdeydi 27 TL'ye aldım. Pazartesi günü hiçbir hareket olmadı salı günü aradığımda ürünün hazır olduğunu ve bugün ( yani salı günü ) kargoya verileceği söylendi ama yine de verilmedi çarşamba sabahı aradığımda Merve hanım açtı telefonu ve kısa beklettikten sonra ürünün hemen kargoya verileceği söylendi ve öğle saatlerinde kargo takip numaram yollandı. :) Az önce de teslim aldım ürünü ve kurdum onu da aşağıya resmini bırakayım güzel de oldu. :) Anladığım kadarıyla böyle ufak parçaları hemen gönderiyorlar ama illa ki aramak lazım herhalde yoksa ses seda yoktu.

Dipnot: Kasam Dark Guardian.

9a644845-b99e-424f-a96e-c61293c5aacc.jpg 13820167-f032-4983-a86e-1d0f872766ec.jpg

Güzel PR çalışması hayırlı olsun.
Yani diğer konularda itopya ile ilgili yorumlara bak istersen. Gereksiz bir ön yargı. Teknobiyotik'ten topladım bilgisayarı ve geldiğin de HDD yok sandım oysa ki kurulmamıştı sadece hemen aradım ve saniyesinde geri dönüp en detayına kadar yardım ettiler. Onları bile övmüyorum her konuda eleştiri kabul etmedikleri vs. söylüyorum. İtopya'dan ilk alışverişim ve PR'ını yapacak olsam bunu 27 TL'ye aldığım bir fanla yapmam buna emin olabilirsin.

Son düzenleme:
Bu fanı ben de indirim gününde alacaktım fakat alamamıştım, performansı nasıl,ne gibi fark oluştu sıcaklık konusunda ve ses sorunu falan var mı?

Bu fanı ben de indirim gününde alacaktım fakat alamamıştım, performansı nasıl,ne gibi fark oluştu sıcaklık konusunda ve ses sorunu falan var mı?
Şahsen kulaklık kullanıyorum ama ses sorunu yok. Ve gerçekten ferahlık kattı kasamın soğutmasından şikayetim yoktu ama işlemcinin üstüne egzz fanı takmak istiyordum çünkü işlemcinin üst kısmı hafif sıcak oluyordu ( kasamın üstü ) şuan oyunlarda vs gayet ferah sıcaklık olarak 5 6 derece düşüş var diyebilirim.

Hayret. İtopya'da telefonlara bakan biri mi var? Ya da İtopya mağazasının içinde telefon mu varmış🤣
Pek görülmüş şey değildir cevap verdikleri, hem de sizinki gibi 2-3 kere arayacağım ve benimle konuşma lütfunda bulunacaklar? Görülmüş şey değil:)

Ben buraya konu açtığımda sesli olur demişlerdi ya kaçan balık büyük oldu fiyatı aşırı iyiydi, güle güle kullan dostum.

Ben buraya konu açtığımda sesli olur demişlerdi ya kaçan balık büyük oldu fiyatı aşırı iyiydi, güle güle kullan dostum.
Teşekkür ederim..
Hayret. İtopya'da telefonlara bakan biri mi var? Ya da İtopya mağazasının içinde telefon mu varmış🤣
Pek görülmüş şey değildir cevap verdikleri, hem de sizinki gibi 2-3 kere arayacağım ve benimle konuşma lütfunda bulunacaklar? Görülmüş şey değil:)
Valla maksimum 6 7 dakika bekledim. Ve bende şaşırdım bu kadar kısa sürede açılınca telefonu sağa bırakıp youtube felan gircektim çünkü 40 45 dakika gibi sürelerde bekleyenler varmış. Telefondan ses gelince şaşırmıştım. Yoğunluk dönemi değil okullar vs. açıldı ondan diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı