Elektronik İtopya Efffsane okula dönüş fırsatları

Hocam önerim hawk fab v serisi.

Hocam ben de er40 istiyorum bir problemi var mı?
Hocam 370TL'ye aldığım için bu fiyata f/p kralı diyebilirim. Sesi çok güzel, programı da detaylı ve neredeyse yapamadığımız ayar yok. Müzik için fazla iyi değil diyorlar insanlar ama bence gayet iyi, programı üzerinden bass gibi ayarları da yapınca tadından yenmiyor. Mikrofonu da beni şaşırttı, gerçekten iyi bir kalitesi var. Sesim çok net çıkıyor ve kesinlikle cızırtı olmuyor. Arkadaşlarım da çok beğendi mikrofonun kalitesini. CS:GO, Valorant gibi rekabetçi oyunlarda test yapma şansım olmadı ama Youtube'dan 8D müzik açıyorum ve sesin nerden geldiği çok kolay anlaşılıyor.

Edit: Söylemeyi unuttum, fazla konforlu bir kulaklık olduğunu söyleyemem. Üst tarafı çok hafif baskı yapıyor. Ve üstten aşağı uzunluk olarak fazla uzun değil.

Birkaç ay önce blackshark V2 X'i 400-500TL'ye satıyorlardı, umarım yine o fiyatlara düşmez çünkü 3-4 gün önce Gameofzone'dan Sharkoon rush ER40 aldım ve memnunum, ama asıl almak istediğim blackshark V2 X idi. Fiyatı düşerse çok kötü hissederim :D

Hocam benim hisler ne olacak?
2 yıldır indirimle alakası olmayan Razer BlackShark V2 X ben 620 TL'ye aldıktan sonra 400 TL'ye düştü. İşte benim şans budur :(

Aa konu dün açılmış. Ben dün'ü pazartesi sanıyorum. Konuyu da geçen haftanın sanıyorum. Ben bir parol içeyim en iyisi. 3-4 gündür hastayım.

Hocam 370TL'ye aldığım için bu fiyata f/p kralı diyebilirim. Sesi çok güzel, programı da detaylı ve neredeyse yapamadığımız ayar yok. Müzik için fazla iyi değil diyorlar insanlar ama bence gayet iyi, programı üzerinden bass gibi ayarları da yapınca tadından yenmiyor. Mikrofonu da beni şaşırttı, gerçekten iyi bir kalitesi var. Sesim çok net çıkıyor ve kesinlikle cızırtı olmuyor. Arkadaşlarım da çok beğendi mikrofonun kalitesini. CS:GO, Valorant gibi rekabetçi oyunlarda test yapma şansım olmadı ama Youtube'dan 8D müzik açıyorum ve sesin nerden geldiği çok kolay anlaşılıyor.

Edit: Söylemeyi unuttum, fazla konforlu bir kulaklık olduğunu söyleyemem. Üst tarafı çok hafif baskı yapıyor. Ve üstten aşağı uzunluk olarak fazla uzun değil.
Hocam ben oyun için alıyorum müzik dinlemem genelde oyun ve video film için kullanacağım. Müzik kötü olsa da sorun değil. Mikrofonu iyi olması benim için çok iyi bir özellik. Kafam da küçük zaten üst tarafın çok baskı yapacağını düşünmüyorum. Şu anki kulaklığım da aşırı konforsuz. Üste plastik atıp bırakmışlar. Bunda en kötü pedleri kumaş benim için çok iyi şu an ki kulaklığımda çok terliyorum deri olduğu için. Böyle yani benim için kötü bir yanı yok ürünün.

Bir kaç ay önce Blackshark v2 x'i 400-500TL'ye satıyorlardı, umarım yine o fiyatlara düşmez çünkü 3-4 gün önce gameofzone'dan Sharkoon Rush ER40 aldım ve memnunum, ama asıl almak istediğim Blackshark v2 x idi. Fiyatı düşerse çok kötü hissederim :D
Blackshark V2X o fiyatlara düşecek. Ara sıra düşüyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı