Hocam sırf bu yüzden geçen bir monitör indirimde idi itopyada, 5200 TL olan monitör 4500'e düşmüştü almadım. Çünkü zamanında bende buna benzer bir şey yaşadım 1 yıl önce bir mouse aldım ve elime ufak geldi iade etmek istedim. 2 haftada zor müşteri hizmetlerine ulaştım ve dedim lanet olsun sizle uğraşacağıma direk başka mouse alırım. Aldığım mouse'u kardeşime verip yenisini aldım. Yani yasal iade hakkımı kullanmak istiyorum adamlar beni iplemiyor, ve bunu bilinçli yapiyorlar arıyorum iade için mail atın kod verelim diyorlar mail atiyorum 2 hafta boyunca bena bot mesaj gönderiyorlar, üstüne sikayetvara şikayet yaziyorum, firmadan beni bir tane davar arıyor. O sırada uyuyordum telefonu kardeşim açıyor. Ardından arayan hayvan evladı, o şikayeti kaldıracaksin tarzında emrivaki, sinirli, tehtit seviyesinde konusmalar sergiliyor. Yani ben açacaktım o telefonu ah neler diyordum bak. Kısacası zaten burada da bir konum var, itopyayi asla ve asla kullanmayın böyle şeyler yaşamak istemiyorsanız. He ben o mouseu uğraşsam iade ederdim seve seve alacaklardı ama zamanım yoktu. Uğraşmaya değer görmedim. Böyle dandik bir firmadan da daha bir şey almam dedim bu tip konular ne kadar cogalirsa o kadar iyi.