İtopya garanti rezilliği

Firmayı şikayet ettikten sonra hiç görüşme yapmadık. Süreç tam olarak 3 ay sürdü. Hakem heyetinden gelen karar şu şekilde. Firmanın yaptığı muadil ürün teklifinin muadil olmadığı ve ürünün ayıplı olduğunu yazdıları. Şikayette bulunduğum talebin yerine getirilmesiniASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik aynısı veya misli olan ASUS ROG STRIX FLARE II ROG NX Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi değişimi kararı çıkmıştır. Firmaya belgeyi ilettim ama sanırım mailleri pek sallamıyorlar. Hâlâ bana aynı teklifin geçerli olduğunu söylüyorlar sanki şu an bir seçenekleri varmış gibi. Tekrar olayı anlattım ama anlayacaklarını sanmıyorum. Gelen cevaba göre icra işlemlerini başlatıp en kötü 15 20 gün içinde bu ürünü alacağım.
Her seyi yokusa surmeye bayiliyorlar. Keske 1 Ay icinde Su kadar sikayet alip haksiz bulunulursa, sirkete idari ceza vs gibi bir sey gelse de akillari baslarina gelse, durumdan bizi haberdar ederseniz seviniriz. Gerekirse icraya kadar goturun, 1TL bile olsa ugrassinlar. Karaktersizler.

Her seyi yokusa surmeye bayiliyorlar. Keske 1 Ay icinde Su kadar sikayet alip haksiz bulunulursa, sirkete idari ceza vs gibi bir sey gelse de akillari baslarina gelse, durumdan bizi haberdar ederseniz seviniriz. Gerekirse icraya kadar goturun, 1TL bile olsa ugrassinlar. Karaktersizler.
Hocam valla karar ortada 15gün içinde itiraz gelmezse kabul etmiş sayılacaklar. Elimizde ürün yok derlerse gidip tazminat davası açacağım :D 3000 ₺ klavye için dosya masraflarıyla uğraşsınlar.

Konuyla ilgili yeni güncelleme kararın üzerinden 15 gün geçti ve firma karara itiraz etmedi, yani haklılığım kanıtlandı fakat şirket karara uymayıp kendilerince belirledikleri muadil ürünü tarafıma benim tercihim dışında kargoladılar. Kargoyu kabul etmeyeceğim ve cebri icra işlemlerini şikayet, karar ve stok bilgileriyle beraber başlatacağım. Sonra icra masrafları için tekrar bir dava daha açıp o ücreti de ödeteceğim. Ben hayatımda bu kadar rezil bir firma görmedim. Yani şaka gibiler.

Konuyla ilgili yeni güncelleme kararın üzerinden 15 gün geçti ve firma karara itiraz etmedi, yani haklılığım kanıtlandı fakat şirket karara uymayıp kendilerince belirledikleri muadil ürünü tarafıma benim tercihim dışında kargoladılar. Kargoyu kabul etmeyeceğim ve cebri icra işlemlerini şikayet, karar ve stok bilgileriyle beraber başlatacağım. Sonra icra masrafları için tekrar bir dava daha açıp o ücreti de ödeteceğim. Ben hayatımda bu kadar rezil bir firma görmedim. Yani şaka gibiler.
Bile bile kaybedecekleri şeyi yapıyorlar yahu bu nasıl kanun tanımazlık

1680637350171.png
4 Aylık uğraşın sonucunda olması gerektiği gibi ürünü tarafıma vermeyi kabul ettiler. Açıkçası bu kadar uğraşa değdi mi değmedi ama en azından uğraşığına değecek kişiler için bir konu olmuş oldu. Hakkınızın peşinden gidin daha büyük ücrete sahip ürünleriniz için doğru ve ayrıntılı bir hakem heyeti şikayeti ile sonuca varabilirsiniz.

Eki Görüntüle 17274294 Aylık uğraşın sonucunda olması gerektiği gibi ürünü tarafıma vermeyi kabul ettiler. Açıkçası bu kadar uğraşa değdi mi değmedi ama en azından uğraşığına değecek kişiler için bir konu olmuş oldu. Hakkınızın peşinden gidin daha büyük ücrete sahip ürünleriniz için doğru ve ayrıntılı bir hakem heyeti şikayeti ile sonuca varabilirsiniz.
Uğraşınız takdire şayan. Dik duruşunuzu tebrik ederim en azından firmalar kullanıcıları kolay kolay ezemeyecegini görmüş oldu

Eki Görüntüle 17274294 Aylık uğraşın sonucunda olması gerektiği gibi ürünü tarafıma vermeyi kabul ettiler. Açıkçası bu kadar uğraşa değdi mi değmedi ama en azından uğraşığına değecek kişiler için bir konu olmuş oldu. Hakkınızın peşinden gidin daha büyük ücrete sahip ürünleriniz için doğru ve ayrıntılı bir hakem heyeti şikayeti ile sonuca varabilirsiniz.
Hayırlı olsun hocam. Uğraşmadan hak alınmıyor maalesef.

Eki Görüntüle 17274294 aylık uğraşın sonucunda olması gerektiği gibi ürünü tarafıma vermeyi kabul ettiler. Açıkçası bu kadar uğraşa değdi mi değmedi ama en azından uğraşığına değecek kişiler için bir konu olmuş oldu. Hakkınızın peşinden gidin daha büyük ücrete sahip ürünleriniz için doğru ve ayrıntılı bir hakem heyeti şikayeti ile sonuca varabilirsiniz.

Şaka gibi gerçekten ya biz nereden alışveriş yapacağız acaba? Tüm siteler mi böyle olur yazık günah gerçekten 3-5 kuruş için yaptıklarına bakın koskoca şirketin. Adamların haksızlığı kanıtlandığı halde mağdur etmeye çalışıyorlar pes artık.

Hocam tebrik ederim. Benzer bir problemi gaming.gen.tr ile yaşıyorum. Buradan başlığa ulaşabilirsiniz. Mümkünse özelden kişisel bilgilerinizi silerek THH başvurunuzun bir örneğini bana yollayabilir misiniz? Kendi başvurumu oluşturuyorum, belki sizin başvurunuzdan da yararlanabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı