İtopya garanti süreçleri

İtopya'dan aldığım Razer Kraken Tournament Edition kulaklığım geçtiğimiz hafta arıza yaptı ve garantiye gönderdim kendilerinden şöyle bir cevap geldi ürününüzü tamir edemiyoruz elimizde bu ürünün stoklarımızda olmamasından dolayı geçtiğimiz yıl aldığınız fiyattan size iade işlemi yapabiliriz diye bir cevap geldi ve böyle bir şeyi kabul etmediğimde ise kulaklığımın çok alt segment bir modeli ile takas teklif ettiler ve kabul etmedim ve bana kendi kulaklığımın sıfırını veya tamir edip göndermeleri aksi takdirde kulaklığımla eş değer bir kulaklık ile takas yapabileceğimi söyledim kabul edilmez ise ne yapmam gerekir.

İtopya'yla konuştuk anlaşmaya varamadık şimdi yaptığım araştırmaya göre bu süreç en erken 1 ay en fazla ise 6 aya kadar sürebilen bir süreçmiş şimdi benim burada para iadesi isteyip 500TL almam mı daha mantıklı veya Kraken v3X almam mı daha mantıklı ya da bunları THH'ye verip bu kadar süre kararı beklemem mi bu kadar yorucu bir firma görmedim ben.

İtopya'yla konuştuk anlaşmaya varamadık şimdi yaptığım araştırmaya göre bu süreç en erken 1 ay en fazla ise 6 aya kadar sürebilen bir süreçmiş şimdi benim burada para iadesi isteyip 500TL almam mı daha mantıklı veya Kraken v3X almam mı daha mantıklı ya da bunları THH'ye verip bu kadar süre kararı beklemem mi bu kadar yorucu bir firma görmedim ben.
THH sürecini yürüte bilecek vaktin varsa yürüt çünkü karar çıksa bile firmanın itiraz etme hakkı falan var yorucu olur .

Ben olay içerisinde İtopya'dan daha çok Razer teknik servisiyle ile ilgili bir sorun görüyorum, şöyle ki garantiye gönderdim dediğiniz yer İtopya. İtopya size bu cevabı kendi kafasına göre vermiyor, Razer'in teknik servisi kim ise onunla görüşüp ona göre cevap veriyor, bildiğim kadarıyla bazı Razer ürünlerinde kırılma vesaire gibi durum olduğu zaman yedek parça olmadığı için yenileyemiyorlar. Daha önce de başına böyle olaylar gelen arkadaşların konularına denk gelmiştim. Asıl sorunda zaten bu. Bence ilk olarak yaşadığınız sorunu ve aldığınız cevabı direk olarak Razer desteğe yazın. Official Razer Support

Fakat her şeye rağmen İtopya'nın tutumu yanlış. Hem ürünün sıfırı ellerinde yok, hem tamir ettiremiyorlar. Neticede bu sizin sorununuz değil. Fiyatını güncel kurdan vermeleri ya da aynı segmentte başka kulaklık vermeleri gerekir.

Bana bizzat İtopya'nın teknik servisinden yazıyorlar mail yoluyla güncel kur fiyatındanda parayı vermek istemiyorlar teklif ettikleri kulaklık 70 dolar benim kulaklığım 100 dolar kulaklıkta herhangi bir hasar söz konusu değil sadece microfonundan ses gitmiyor ve ses düzeyiyle oynayınca kablo üzerindeki kulaklıkta cızırtı meydana geliyor.

THH sürecini yürüte bilecek vaktin varsa yürüt çünkü karar çıksa bile firmanın itiraz etme hakkı falan var yorucu olur.

Vaktim var ama zaten verecekleri 500TL karar onlardan yana olursa gereksiz yere 3 4 ay bekleyip paramın daha çok değersizleşmesinden korkuyorum.

Bana bizzat İtopya'nın teknik servisinden yazıyorlar mail yoluyla güncel kur fiyatındanda parayı vermek istemiyorlar teklif ettikleri kulaklık 70 dolar benim kulaklığım 100 dolar kulaklıkta herhangi bir hasar söz konusu değil sadece microfonundan ses gitmiyor ve ses düzeyiyle oynayınca kablo üzerindeki kulaklıkta cızırtı meydana geliyor.
Hocam itopya teknik servisi dediğiniz şey markalar adına size cevap veremez. Razer bir ürün kullanıyorsanız onun yedek parçası tamiri vesaire itopya yapmaz razerin teknik servisi yapar onu anlatmaya çalışıyorum. Hakkınızı tabiki arayın fakat dediğim gibi razer desteğe mutlaka durumunuzu yazın, verecekleri cevabı ve tutumlarını merak ettim çünkü onların Türkiye teknik servisiyle alakalı bir sorun bu.

Vaktim var ama zaten verecekleri 500TL karar onlardan yana olursa gereksiz yere 3 4 ay bekleyip paramın daha çok değersizleşmesinden korkuyorum.
İsterseniz siz görüşüp en azından eski kulaklığınıza yakın bir kulaklık istediğinizi belirtin .

Hocam İtopya teknik servisi dediğiniz şey markalar adına size cevap veremez. Razer bir ürün kullanıyorsanız onun yedek parçası tamiri vesaire İtopya yapmaz Razer'in teknik servisi yapar onu anlatmaya çalışıyorum. Hakkınızı tabii ki arayın fakat dediğim gibi Razer desteğe mutlaka durumunuzu yazın, verecekleri cevabı ve tutumlarını merak ettim çünkü onların Türkiye teknik servisiyle alakalı bir sorun bu.

Dediğini yaptım Razer ile iletişime geçtim durumuda arz ettim thhyede başvuracağım umarım sonuç güzel olur.

İsterseniz siz görüşüp en azından eski kulaklığınıza yakın bir kulaklık istediğinizi belirtin.

Dediğini yaptım ama adamlar nuh diyor peygamber demiyor sundukları teklif cezbedici bir teklif olsa zaten kabul edicem kimseyle sorun yaşamak gibi niyetim yok ama anlamıyorlar halden.

Dediğini yaptım Razer ile iletişime geçtim durumuda arz ettim thhyede başvuracağım umarım sonuç güzel olur.

Dediğini yaptım ama adamlar nuh diyor peygamber demiyor sundukları teklif cezbedici bir teklif olsa zaten kabul edicem kimseyle sorun yaşamak gibi niyetim yok ama anlamıyorlar halden.
Hakkınızı THH'de arayın hocam .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı