İtopya güvenilir mi?

Ben İtopya'dan sistem aldım, kargo konusunda da sağ olsun Donanım Arşivi gidip konuştu, dediklerinden geç verildi ancak sapasağlam geldi ve yanında hediye niyetine kulaklık tutucu gönderdiler. Güzel bir jest oldu.

İtopya'da öyle bir şey yok. Benim kargom vaadettiklerinden erken verildi.
Sadece senin kargonun erken verilmesi benim veya bilmem kaç bin tane insanın mağdur olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İlk mesajımı okumanı öneririm ;

Sadece senin kargonun erken verilmesi benim veya bilmem kaç bin tane insanın mağdur olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İlk mesajımı okumanı öneririm ;
İtopyadan almaktan vazgeçtim onun yerine galiba gamepower mihawk Alıcam :/

En fazla 7-8 ay ömrü var. Mikrofonu iğrenç ek olarak arkadaşımın var gıst 2020'de almıştı 300₺'ye.
Bana kulaklık önerebilir Misiniz itopya ince hesap hariç güzel rgb li

@LaraK
Dediğim gibi. Ürünü her türlü elinize ulaştıracaklarını düşünüyorum. Er ya da geç. Artık ne zaman onu malesef ben bilemem. Güvenilmez bir firma değil. Sadece yanlış bilmiyorsam fazla bilinen bir mağaza olduğu için yoğunluk çok fazla. Ama karar sizin. Cooler Master gibi bir nimet varken Gamepower'a dönmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…