Güvenilmez desem yalan olur. Ama kargo konusunda beni ve
@Caner Uncu 'yu deli ettiği zamanlar olmuştu. Bunlar benim açtığım konular ;
Tahminimce olayları forumda ki çoğunluk biliyordur. ( İtopya ) Bende telefonda 1 saat bekledim. Konuşma kaydına baktığımda 59:47 dk gösteriyor. Şimdi olay şu şekilde; herkesin şikayeti aynı. Millet diyor ki "İtopya telefonu yüzüme kapatıyor.". Ben aradığımda sipariş numaramı öğrendikten sonra...
www.technopat.net
Evet arkadaşlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi siparişim en sonunda kargoya verildi. Şimdi sipariş verdiğimden bu yana İtopya ile ilgili neler yaşadığımı anlatmak istiyorum izninizle. İtopya bilgisayar sipariş süreci : öncelikle en başta İtopya hakkında bu kadar çok şikayet olduğunu bilmiyordum...
www.technopat.net
Bunlar da Caner Uncu'nun açtığı konular ;
İtopya sitesinden 26.05.2020 tarihinde mouse almıştım, bugün 1 Haziran ve ürün bırakın kargoya verilmeyi, hazırlanmamış bile. ''Siparişiniz alındı'' kısmında bekliyor günlerdir. Ben alırken ''Montaj gerektirmeyen siparişler 1-3 gün içinde kargoya verilir'' yazıyordu. E hani? Madem bir şey...
www.technopat.net
Evet, tam olarak nitelikli dolandırıcıdır kendileri. Burada konu açmıştım: İtopya Günlerdir Ürünü Kargoya Vermiyor - Technopat Sosyal Ürünüm siparişim üzerinden 7 gün geçti ve kargoya verilmeyi bırakın hazırlanmadı bile. Müşteri hizmetlerini aradım bugün ve tam tamına 1 saat boyunca sıra...
www.technopat.net