İtopya iade almıyor

Kartta sorun olduğuna inanıyorsanız ve iade almıyorlarsa direkt vakit kaybetmeden davayı açın boşuna vakit kaybetmeye gerek yok.

Açtım zaten pazartesi günü arabulucu ile toplantı var. Karşı tarafın avukatı ile varsa tabii yoksa direkt dava açılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Banlasınlar, her türlü yolu denedim DDU ile güvenli modda kaldırıp sonra yükledim olmadı, format bile attım PC'ye düzelmedi, performans düzelse bile kartta ses var zaten

RTX 3090

3090'nın sürücüsünü DDU ile silip 6900XT'nin sürücüsü kurmuş muydunuz?

Sizin ürünü nasıl iade ettiğinize bağlı. Ben de Evga Capture Card almıştım kutusunu geldiği şekilde kapatıp gönderdim hatta sonradab farkettim HDMI kablo uçlarını koruyan plastik parçaları koymadığımı ama buna rağmen iadeyi kabul ettiler. Ben de ürünü kullanamamıştım bu yüzden iade ettim.

3090'nın sürücüsünü DDU ile silip 6900XT'nin sürücüsü kurmuş muydunuz?
Evet, işe yaramadı format bile attım ve kartta ses var zaten
Kardeşim ürün nasıl geldiyse öyle yolladım bana dediği ürünü kasaya takmışsanız alamayız diyor oem ürünlerde montajı yapılmış ürünlerin iadesi yok diyor bende böyle bir dünya yok dedim mahkemeye verdim

Sizin yaşadığınız olayların aynısını bugün ben yaşadım. Satıcıdan ziyade ürüne odaklanmıştım. Keşke daha önce denk gelseydim yazdıklarınıza. Büyük bir dertten kurtulurdum. Aslında firmanın belli sıkıntılarını biliyordum ancak iade kısmında heleki 14 günlük süre içinde bile bu kadar problemli olduğunu tahmin etmiyordum. Müsteri hizmetleriyle baya bir görüştüm, her fırsatta çıkmaza sokup, sizi bir döngüye sokmaya çalışıyorlar. Bu yüzden son cümlenize %100 katılıyorum. Bu arada merak ettim, davayla alakalı bir sonuç çıktı mı acaba?

Itopya size iade reddi için ne e-posta gönderdi? Paylaşabilir misiniz?

Kartı 14 gün içerisinde sebepsiz yere iade edebilirsiniz isterseniz mağazaya gidip konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…