İtopya iade almıyor

İtopya'nın satış sonrası desteğinin berbat olduğu bilinen bir şey ve oradan bir ürün almak isteyenlere denk geldiğimde uyarıyorum fakat merak ettiğim ekran kartını nasıl beğenmediniz? Klavye, fare, monitör, kulaklık gibi ürünlerde beğenmeme durumu gayet anlaşılabilir fakat ekran kartı nasıl beğenilmez merak ettim.
 
Binlerce liralık ürün alıp keyfinize göre iade edememeniz normaldir.

Sorgusuz sualsiz 14 gün içinde iade hakkı yok mu bu tip alışverişlerde?

Bu durumda herkes GPU alıp 14 gün mining yapıp iade etsin ne manası var? Her ürün ve her şart için geçerli değil bu durumlar. Üründe hata olmadığı sürece genelde pahalı ürünlerde yan yatıp çamura batarlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Binlerce liralık ürün alıp keyfinize göre iade edememeniz normaldir.

Bu durumda herkes GPU alıp 14 gün mining yapıp iade etsin ne manası var. Her ürün ve her şart için geçerli değil bu durumlar. Üründe hata olmadığı sürece genelde pahalı ürünlerde yan yatıp çamura batarlar.

Üründe mining yaparsan iade edemezsin zaten, ürünün yeniden satışa sunulabilecek durumda olması lazım.
 
yorumları okudum arkadaşlar , bazı arkadaşlar bilgisiz şekilde yorumda bulunmuş marka kötüleme bilmem ne,
1.cisi internetten aldığın bir ürünü koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade etme hakkın var, hayatımda ilk defa bir siteden alışveriş yapmadım , kartın performansından memnun kalmadım iade etmek istedim ki böyle olmasa bile cayma hakkımı kullanıp iade edebilme hakkım var , ürünü ben mağazada test edip görerek almıyorum , burada yorum yapan arkadaş ürünü beğenmeme diye bir şey yok diyen arkadaşa söylüyorum , Böyle bir yasa varda biz mi bilmiyoruz.
2.cisi kartın montajını yapmışsınız diye iade alamıyoruz diyorlar ben kartı takmadan nasıl anlayacağım performansını , ben başka firmalardan da sıvı soğutucu alıp kullandığım halde üründen memnun kalmadığım için iade edebiliyorum , hamur yoğurma makinasını kullanıp iade edebiliyorum da , ekran kartını edemiyorum , işlerine geldiği davranıyorlar , ben o parayı her türlü geri alacam , bu süre içerisinde benim paramı kullanıp mağdur ettikleri içinde ayrı dava açacağım.
3.cüsü ben burada mağduriyetimi dile getiriyorum ki başkası da aynı durumu yaşamasın şikayet var sitesinde dünya kadar şikayeti var bu firmanın keşke oraya bakıp karar verseydim. Ürünü nasıl beğenmiyorsun diyen arkadaşlara son sözüm internetten bir ürün aldığınızda memnun kalmazsanız iade etmeyin ben beğenmedim deyip herkese iyi günler. İTOPYA PİŞMANLIKTIR!
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı