İtopya iade almıyor

Banlasınlar, her türlü yolu denedim DDU ile güvenli modda kaldırıp sonra yükledim olmadı, format bile attım PC'ye düzelmedi, performans düzelse bile kartta ses var zaten

RTX 3090

3090'nın sürücüsünü DDU ile silip 6900XT'nin sürücüsü kurmuş muydunuz?

İtopya İnternet mağazasından ekran kartı aldım. Ürünü beğenmediğim için 2 gün içinde iadeye gönderdim. Ürünün iadesi kabul edemeyeceklerini söyleyip geri yolluyorlar. Bu siteden alışveriş yapacaklar 2 kere düşünsün. Aldığın üründen memnun kalırsan sorun yok fakat iade etmek istersen benim gibi mahkeme ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. İtopya pişmanlıktır.
Sizin ürünü nasıl iade ettiğinize bağlı. Ben de Evga Capture Card almıştım kutusunu geldiği şekilde kapatıp gönderdim hatta sonradab farkettim HDMI kablo uçlarını koruyan plastik parçaları koymadığımı ama buna rağmen iadeyi kabul ettiler. Ben de ürünü kullanamamıştım bu yüzden iade ettim.

3090'nın sürücüsünü DDU ile silip 6900XT'nin sürücüsü kurmuş muydunuz?
Evet, işe yaramadı format bile attım ve kartta ses var zaten
Sizin ürünü nasıl iade ettiğinize bağlı. Ben de Evga Capture Card almıştım kutusunu geldiği şekilde kapatıp gönderdim hatta sonradab farkettim HDMI kablo uçlarını koruyan plastik parçaları koymadığımı ama buna rağmen iadeyi kabul ettiler. Ben de ürünü kullanamamıştım bu yüzden iade ettim.
Kardeşim ürün nasıl geldiyse öyle yolladım bana dediği ürünü kasaya takmışsanız alamayız diyor oem ürünlerde montajı yapılmış ürünlerin iadesi yok diyor bende böyle bir dünya yok dedim mahkemeye verdim

yorumları okudum arkadaşlar , bazı arkadaşlar bilgisiz şekilde yorumda bulunmuş marka kötüleme bilmem ne,
1.cisi internetten aldığın bir ürünü koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade etme hakkın var, hayatımda ilk defa bir siteden alışveriş yapmadım , kartın performansından memnun kalmadım iade etmek istedim ki böyle olmasa bile cayma hakkımı kullanıp iade edebilme hakkım var , ürünü ben mağazada test edip görerek almıyorum , burada yorum yapan arkadaş ürünü beğenmeme diye bir şey yok diyen arkadaşa söylüyorum , Böyle bir yasa varda biz mi bilmiyoruz.
2.cisi kartın montajını yapmışsınız diye iade alamıyoruz diyorlar ben kartı takmadan nasıl anlayacağım performansını , ben başka firmalardan da sıvı soğutucu alıp kullandığım halde üründen memnun kalmadığım için iade edebiliyorum , hamur yoğurma makinasını kullanıp iade edebiliyorum da , ekran kartını edemiyorum , işlerine geldiği davranıyorlar , ben o parayı her türlü geri alacam , bu süre içerisinde benim paramı kullanıp mağdur ettikleri içinde ayrı dava açacağım.
3.cüsü ben burada mağduriyetimi dile getiriyorum ki başkası da aynı durumu yaşamasın şikayet var sitesinde dünya kadar şikayeti var bu firmanın keşke oraya bakıp karar verseydim. Ürünü nasıl beğenmiyorsun diyen arkadaşlara son sözüm internetten bir ürün aldığınızda memnun kalmazsanız iade etmeyin ben beğenmedim deyip herkese iyi günler. İTOPYA PİŞMANLIKTIR!
Sizin yaşadığınız olayların aynısını bugün ben yaşadım. Satıcıdan ziyade ürüne odaklanmıştım. Keşke daha önce denk gelseydim yazdıklarınıza. Büyük bir dertten kurtulurdum. Aslında firmanın belli sıkıntılarını biliyordum ancak iade kısmında heleki 14 günlük süre içinde bile bu kadar problemli olduğunu tahmin etmiyordum. Müsteri hizmetleriyle baya bir görüştüm, her fırsatta çıkmaza sokup, sizi bir döngüye sokmaya çalışıyorlar. Bu yüzden son cümlenize %100 katılıyorum.🤦‍♂️ Bu arada merak ettim, davayla alakalı bir sonuç çıktı mı acaba?

Kartı 14 gün içerisinde sebepsiz yere iade edebilirsiniz isterseniz mağazaya gidip konuşun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı