Lemofas

Picopat
Daha fazla  
Selam dostlar, ben Razer BlackShark V2 X almıştım ve 12-13 gün kullandım İtopyaya güvendiğim için orjinal paketini falanda saklama gereksinimi duymamıştım. 12. Günde arkadaşlarımla oyun oynarken farkettim ki mikrofonumu kapatsam bile bilgisayarımda açılan herhangi bir ses karşıya gidiyordu ki bu çok büyük bir sıkıntıydı. Her yöntemi denedim. İnternette bulunan bulunmayan ve çözemedim. İtopya'ya iletişim bölümünden ürünü iade etmek istediğime dair bir form gönderdim ve bana mail yoluyla geri döndüler. Klasik iade süreci bilgilendirmesi yaptılar. Ben özellikle okuduğum için sordum ki Ben İtopya'ya güvendiğim için orjinal paketini saklama gereği duymadım dedim sadece ürün elimde dedim. Bana mailden cevap yoluyla ürünü kırılmayacak şekilde şu * kod ile yurtiçi kargodan kargolayabilirsiniz dediler. Ben de kargoladım. Kargolarken faturanızı ve sorununuzu yazan bir kağıt ile yollayın dendi. Kağıda gayet net bir şekilde sorunu 1 cümleyle yazdım ve iadesini, iadesi olmuyor ise Rampage Blitz ürünü ile değişimini talep etmekteyim dedim. Şimdi dostlar ben bunu 13.günde kargoladım ve kargoladığımı mail yoluyla tekrar ilgili kişiye belirttim. Ayrıca sadece sorunu değil aynı zamanda ikinci bir sebep olarak üründen memnun olmadığımı da bu yüzden iadesini veya değişimini talep ettiğimi belirttim.

Şimdi bu iade sürecini yaşayan arkadaşlara soruyorum sizce neler yaşayacağım? Nasıl ilerleyecek? İademi alabilecek miyim?
Hijyen ürünü ancak 14 günü geçmedi ve ayıplı ürün. Hiçbir koşul olmaksızın iade edebileceğim söyleniyor Tüketici Hakları beyannamesinde.

Son düzenleme:
İade şartlarında ürünün orijinal kutusunun saklanması gerektiğini yazdılarsa talebini reddedebilirler.

İtopya ürün iadesine pek sıcak bakmayan bir firma. Daha önce başıma bir olay gelmişti oradan biliyorum.

İşte bu nedenden dolayı mailden sordum onlara bende orjinal kutusu yok yine de kabul eder misiniz diye ve kırılmayacak şekilde kargolayabilirsiniz dediler. Kanıt olarak mailim durmakta.

Firma o konuda çelişkiye düşmüş çünkü iade şartlarında yazan bu.

Çalışan sözüne bağlı kalarak iade yapacaklarını pek sanmıyorum.

Peki iade yapmazlarsa bile başka bir ürünle değişimi yapılır mı? sonuçta ayıplı ürün.
Ürünü geri gönderim şartını sağlayamazsan ne iade alırlar ne de değişim yaparlar.

Bu hakları talep edebilmen için önce ürünü koşullara uyarak geri gönderebilmek lazım.

Firmanın inisiyatifine kalmış birşey. Amazon filan olsa iyimser bir cevap verebilirdim ama İtopya bu konularda kıllık yapan bir firma.

Yani adamlar hem ayıplı ürün verip hem de iade vermiyorlarsa baya komik bir durum ya. Ürün bozuk paketi olsa nolur olmasa nolur bozuk ürünü tekrar birine mi satacaklar yani çok sıkıntıya girdim şimdi.

Yani adamlar hem ayıplı ürün verip hem de iade vermiyorlarsa baya komik bir durum ya. Ürün bozuk paketi olsa nolur olmasa nolur bozuk ürünü tekrar birine mi satacaklar yani çok sıkıntıya girdim şimdi.
Olay, paket olsa ne olur olmasa ne olur diye mantık aramak değil.

Olay, satın aldığın firmanın kim olduğunu, müşteri memnuniyetini ne kadar sallayıp sallamadığını bilerek kendini garantiye alman.

İtopyaya güvenerek kutuyu saklamadım filan demek, en yapılmaması gereken şey. Çünkü o firma güvenilecek bir firma değil.

İade veya değişim vermezlerse Tüketici Heyetine başvururum artık. Çünkü markanın kuralları ne olursa olsun Tüketici Haklarında 14 gün içerisinde iade için gönderilirse koşulsuz iade edilmedir diyor. Bunlar göndermeme rağmen kabul etmezlerse bende Tüketici Heyetine şikayet ederim artık yapacak bir şey yok.

THH verebilirsin tabi. Ama onlarda " iade hakkın var ama bu hakkın şartlarını sağlayamıyorsun " demezler umarım.

En kötü ihtimal ürüne onarım çıkarırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…