Sipariş tarihi 24.04.2025 olan "Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklık" 26.04.2025 tarihinde tarafıma teslim edilmiştir. 09.05.2025 tarihinde iade/cayma talebi iletilip ürünün kargolanması "Yurtiçi Kargo" ile sağlanmıştır. Üründe ilk başta bilgisayardan gelen seslerin mikrofon kapalı olsa bile karşı tarafa gitme sorunu olduğu belirtilmiştir ayrıca kesinlikle iade istendiği belirtilmiştir. İtopya'ya ürünün kutusuz olduğu belirtilmiş ve kırılmayacak şekilde gönderilebileceği tarafıma söylenmiştir. Kargolama bizzat kargo şirketinde çalışanlar tarafından yapılmış. Kargonun içinde ürünün orijinal torbası, faturası, iade için gerekli olan yazı ve ürün mevcut olmakla beraberinde ürün gönderilmiştir. Daha sonradan eklerde vereceğim dosyalarda görebileceğiniz üzere İtopya destekleri ile bu mailleşmeler gerçekleşmiştir. İade hakkımın olmadığı, ürünün kutusunun bulunmadığı, ambalajı açılmış ürün olduğu ve kullanıldığı gerekçesi ile iade veya cayma hakkımın bulunmadığı tarafıma söylenmiştir. Tüketici Hakları Derneğine durum açıklanmış ve cevap alınarak Tüketici Heyetine başvurabileceğim belirtilmiştir. Öncelikle ürünü iade olarak değerlendirmek yerine İtopya markası ürünü yetkili servise göndermiştir. 24 günden fazla bekletildiğim söylenebilir. Yetkili servis ile olan görüşmelerim ekte mevcuttur. Bir vatandaş olarak bilgi almak istemem oldukça normal bir konudur. Ancak ben bilgi aldıkça bana bilgi sunamamış olmaları ayrıca sürekli olarak cayma hakkımın olmadığını söylemeleri nedeniyle Tüketici Heyetine başvuracağımı taraflarına belirttim. Cevap olarak ise tehditvari konuşmamanızı rica ederiz dediler. Ben hakkımın yendiğini düşünüyorum ve bu konuda yardımınızı arz ve rica ediyorum.
Bunu ona göre düzenleyerek yardım edebilir misiniz? Tam olarak bilgi sahibi değilim bunun hakkında.
Bence güzel hocam, gözüme çarpan bir eksiklik yok.
Hakkınızı aramak ne zamandır tehdit olmuş