İtopya iade süreci

LeonScottKennedy

Hectopat
Daha fazla  
Anakart almıştım İtopya'dan, arızalı çıktı servisine yolladım. Bugün iade ediniz kararı çıkmış. İade etmek istemiyorum taksitle aldım. Ürün ellerinde var stokta bulunuyor, arayıp ilgili birime değişim istediğimi belirterek yeni ürün gönderilmesini sağlayabilir miyim? Para iadesi istemiyorum.

Daha fazla yardımcı olabilir misiniz böyle birşey yaşadınız mı ne yapabilirim?

Evet. Sapphire RX580 8G ekran kartım vardı. Kartta sorun oldu. 2019 yılında kartı 1K fatura bedeli vardı. Bana ücret iadesi yapmak istediklerini söylediler. Ben de kabul etmedim. Sonra bana özel ürün ve fiyat listesi istedim. Biraz fark verip Msi 5600XT aldım. Zararın neresinden dönersen kar deyip kartı aldım. Yoksa 1K'ya işlemci bile alınmıyor nerdeyse bu devirde.

Evet. Sapphire RX580 8G ekran kartım vardı. Kartta sorun oldu. 2019 yılında kartı 1K fatura bedeli vardı. Bana ücret iadesi yapmak istediklerini söylediler. Ben de kabul etmedim. Sonra bana özel ürün ve fiyat listesi istedim. Biraz fark verip Msi 5600XT aldım. Zararın neresinden dönersen kar deyip kartı aldım. Yoksa 1K'ya işlemci bile alınmıyor nerdeyse bu devirde.
İade PDFsini mail olarak atıp mail metnine "değişim istiyorum" yazdım. Öyle yapmamı söylediler yaptım bekliyorum.

Değişim yapıldı mı? Ben de iade PDF'sini mail attım. Yenisi adresinize kargolanacak dediler. Takip numarası vs. vermediler.
Yapıldı. Serviste ki formu itopyaya mail atıp ÜRÜN DEĞİŞİMİ İSTİYORUM dedim değişim yapıldı. Takip no kargoya verilince faturada ki telefon numarasına SMS olarak gelmeli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı