İtopya mağaza deneyimim

İşin kötü yanı da fiyatı bandındaki en iyi monitör olmasıydı.

Bu noktada adam sizi direk garantiye sevkedip, bana ne ben sadece satıyorum da diyebilirdi. İade alması bence az bulunan bir inisiyatif olmuş, hele Türkiye koşullarında.

O konuda zaten hak veriyorum ama şöyle bir durum var. Bana airport mağazasında test edilip verilseydi cihaz ve ben ondan sonra bu sebepten ötürü getirseydim garanti muhabbetine girebilirdi. Ama çalışan benim isteğimi geçiştirerek sorumluluk almış oldu. Belki ben test esnasında panelin yamuk olduğunu görseydim farklı durumlar gerçekleşecekti.

İşin kötü yanı da fiyatı bandındaki en iyi monitör olmasıydı.

Evet ben olsam sonuna kadar almaya çalışır alamasamda kusurlu kullanırdım.
@arandur haklı sayılır böyle durumlarda genelde garantiye göndertip 1 ay uğraştırıyorlar ama burada şöyle bir mesele var hiçbir çalışanın müşteriye böyle davranma hakkı yok hatta adam uğraşmak istemediğinden direk iade almış da olabilir.

Hareket yanlış, çünkü kişiye göre muamele edilmiş. 4000 TL değil, 100 liralık bir ürün dahi alsanız japon pazarından ucuz bir ürün aldığımızda bile bir test edelim diyip açıp bakıyoruz. Fiyat önemli değil verilen hizmet ve alınan ürün önemli. Sorun zaten en başta başlıyor, arkadaş ürünü alırken test edilmesini istiyor ama yapmıyorlar, ben 10 un üstünde monitör aldım kimi ucuz kimi pahalı ürünler. Bugüne kadar test edilmeden aldığım veya test edilmesine müsade etmeyen hiç bir mağaza veya personel görmedim. Fabrika hatalı bir ürün olması ne mağazanın suçu ne de müşterinin, fakat ürünü açıp test etmeden vermesi mağazının suçu. İnternetten sipariş verse olay başka. Çünkü test etme şansınız yok. Fakat burda durum farklı. Bugün bir vatana veya media markta gidin bırakın 4000 TL yi 100 liralık şarz aleti alsanız onu dahi yanınızda açıp test ederler. O yüzden bakış açınız yanlış. Asgari ücretle çalışan itopya elemanı da yok , onu kafanızdan çıkarın.
Tabi bu yorumlarımın hepsi konu sahibinin söylediklerini doğru varsayarak yaptığım yorum. Sonuçta olaya bizzat şahit olmadık.

Bu noktada adam sizi direk garantiye sevkedip, banane ben sadece satıyorum da diyebilirdi. İade alması bence az bulunan bir insiyatif olmuş, hele Türkiye koşullarında.
Olay garanti veya iade değil. İnsan gibi davranmamaları. Ters anına gelmek diye bir şey yok. Ben şimdiye kadar 7-8 farklı işte çalıştım. Ben akşamında ağlayıp gündüzünde müşteriye gülümsediysem işimi düzgün yaptığımdandır.

Çok haklısınız ben de zaten ürünün kusurlu olmasından ayıplı olmasından değil. Gördüğüm davranıştan dolayı rahatsızım.

Sırf bu yüzden aradığım modeli genelde bulamasam da vatan ve Teknosa'yı tercih etmeye çalışıyorum çünkü internete böyle pahalı şeylerde güvenesim gelmez. Hadi siz yine şanslısınız direk mağazası varmış ancak test yapmadan göndermesi çok kötü olmuş çünkü ben mesela hayatımda ilk monitörümü aldım 4 ay önce ve test zorunlu olmasaydı büyük ihtimalle hatalı ürün alabilirdim. Satışı test yapmadan onaylamıyorlar ve sıfır ürün alıyoruz dolayısıyla sıfır aldığımız üründe üründe fabrika çıkışı böyle gibi bahanelerle açıklık söz konusu bile olamaz.

Tam tamına 3 kez rica ettim. İlk rica ettiğim arkadaş müşteri hizmetlerinde test ettirebilirsiniz dedi. Sonra gittim başkasına sordum. O da sorun olursa 5 gün içerisinde getirebilirsin dedi. Sonra diğer çalışana yönelerek ondan da onay aldı. Ve 3 kişi tarafından reddedilerek ürünü alıp çıktım.

Bu yazıyı okumak bir tık canımı sıktı. Ben de Gigabyte G24F-2 siparişi verdim. Umarım sıkıntı yaşamam. Size geçmiş olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…