İtopya MSI Kampanyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
0.5 MS o fare. Bi araştırın ürünleri sonra olumsuz yorum yapın. Ürünü kullanmadan olumsuz yorum yapanlar çok yanlış yapıyor. Rival 600, Rival 310, Logitech G502 modellerini kullandım. Bu üründe gayet kaliteli. Şuan en kötü mekanik klavye bile 350 400 TL fiyatında. 40 TL fiyata küçük spor çantası bile alınmıyor şuan.
Kötüledikleri marka iç bileşenler konusunda piyasadaki en iddialı ve en popüler markaların başında geliyor. Ha ben demiyorum ekipman konusunda piyasanın en iyisi budur lakin '5 para etmez, çinde seri üretiliyor üstüne marka basılıyor" gibi yorumlar inanılmaz derecede komik olmuş. Hani görmesek, duymasak hiç kullanmamış olsak tamam. Şükür en iyisini de kullandık yeri geldi en kötüsünü de. Ekipman konusunda piyasanın en kalitesiz ürünlerini geçtim orta seviyelerde olanları bile çoktan solladı bu markalar. Elbette gidecek daha çok yolları var ama iyi olmak için değil en iyilerinden olmak için.

Son düzenleme:
CS:GO Pro Settings & Gear List | ProSettings.net

Overwatch Pro Settings and Gear List | ProSettings.net

PUBG Pro Settings and Gear List | ProSettings.net

Attıklarım sadece örnek, bir bakın kaç tanesi ASUS yada MSI klavye, fare yada kulaklık kullanıyor ? Bunlar profesyonel insanlar gelirleri aylık en az 10k'yı buluyor. Hiç birinin mi hoşuna gitmemiş ki kullanmıyorlar ? Demekki rakipleri kadar kaliteli değil bu ürünler. Sponsorluk dışında kimde gördünüz ASUS veya MSI ekipman kendinizi kandırmayın arkadaşlar. Bilgisayar iç bileşen olarak çok üst düzeyler fakat konu oyuncu ekipmanlara gelince sınıfta kalıyorlar.:ajan:

Peki reis en iyi sen bilirsin. Bu kafayla devam edin siz :) 5 Para etmeyecek ürünleri sırf görünüşleri için seçmeye devam. Zaten editörler, oyuncular vs. hiç kimse işten anlamıyor ve o yüzden kullanmıyor bu ürünleri :) MSI ve ASUS'un ekipman kısmında gidecek daha çok yolu var.
Bu kafa derken ne demek istedin? Ben klavye mouse ve aliminyum mouse pad birlikte 599 TL fiyata aldım. Black friday denk geldi. Asus dediğin markanın 7.1 gerçek kulaklıklarını kullandın mı? Hyper cloud 2 kullan sonra git Asus ürünlerini kullan. Aradaki farkı anlatamam sana. Bende gidip bitek klavye 750 TL vermem ama kullanmadığım ürünlerede yorum yapıp kötülemem. Şu klavye ve mouse için nasıl 5 para etmez diyebiliyorsun aklım inan almıyor. Kullandındamı bu yorumda bulundun.

Sennheiser Game Zero 'de kullandım ASUS Strix 7.1'de kullandım. Aynı fiyat bandındaki ürünleri mi karşılaştırıyorsun sen ? Ben sana şöyle söyleyim dünya üzerinde game zero üstüne bir oyuncu kulaklığı yok. Arkadaşım Strix 7.1 aldı denemeden ses kartlı olan var ya 2. gün geri götürdü iade etti onuda uyarmıştım almaması konusunda. Siz iyi biliyorsunuz konuyu uzatmayacağım yıllardır ellerimden profesyonel ürünler geçiyor, yeri geldiğinde gidip test ediyorum ürün ne ise ben ona o lafı söylerim. Kullanmadığım ürünü kötülemem diyorsunuz ya nerden biliyorsunuz bu insanların bu ürünleri test etmediğini ? Pardon siz dünyanın en iyi editörüydünüz kusura bakmayın unuttum. Bu işlerle alakası olmayan kişilere bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz hata bizde:technopat: Bu biraz ağır olacak ama çok bilginiz olsa böyle bir konu açmazdınız.

740 liraya 450 liralık mouse, 750 liralık klavye ve 130 liralık çanta var sonuçta. Ben black friday'de bile böyle indirim görmedim açıkçası.
Black Friday'de çanta yerine bir hayli gereksiz bir ürün olan MSI Thunderstorm mousepad vardı bu setin içinde fiyatı 599TL'ydi ;) O fiyatla bu set alınabilirdi ama 740TL için aynı düşüncelere sahip değilim. MSI mouseları çok şişirilmiş ve fiyatının hiçbir türlü hakkını vermiyor. O üründen çok daha iyi 200TL'ye mouse bulurum sana. Cooler Master MM530 mesela, yılbaşında 200TL'ydi ;) HyperX Alloy Elite RGB 1 aydır indirimlerle birlikte 499TL'ye satıldı aynı sitede. Hal böyleyken neden Vigor GK70 alayım ki? İçine siniyorsa al kullan pişman etmez ama ucuz diye yemeyin milleti :)

Son düzenleme:
Sennheiser Game Zero 'de kullandım ASUS Strix 7.1'de kullandım. Aynı fiyat bandındaki ürünleri mi karşılaştırıyorsun sen ? Ben sana şöyle söyleyim dünya üzerinde game zero üstüne bir oyuncu kulaklığı yok. Arkadaşım Strix 7.1 aldı denemeden ses kartlı olan var ya 2. gün geri götürdü iade etti onuda uyarmıştım almaması konusunda. Siz iyi biliyorsunuz konuyu uzatmayacağım yıllardır ellerimden profesyonel ürünler geçiyor, yeri geldiğinde gidip test ediyorum ürün ne ise ben ona o lafı söylerim. Kullanmadığım ürünü kötülemem diyorsunuz ya nerden biliyorsunuz bu insanların bu ürünleri test etmediğini ? Pardon siz dünyanın en iyi editörüydünüz kusura bakmayın unuttum. Bu işlerle alakası olmayan kişilere bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz hata bizde:technopat: Bu biraz ağır olacak ama çok bilginiz olsa böyle bir konu açmazdınız.
Konuyu ben açmadım. Kullandığım ürünler hakkında görüşümü bildiririm. ASUS ve MSI ekipmanlarının geneline kötü demek çok yanlış. Ben çok fazla ekipman kullanıp değiştirdim çoğu markayıda kullandım. Asus kulaklıklarından gayet memnunum. Beğenip beğenmemek ayrı mesele ama çamur atmakla yürümez bu işler. Arkadaşın memnun kalmamış iade etmiş tercih meselesi. Ama PUBG oyununda çok rahat ses kasılabiliyor o kulaklıklarla. Kafayı sıksada ses kasma konusunda şahsi fikrim gayet başarılı.

Fiyatına göre oldukça uygun, ayrıca itopya oldukça güvenilir bir firma.

Kahveye gidip ülkeyi kurtaran ve istisnasız her şeyi bilen tipler yok mu aynısını burada da görmesek iyiydi. Konunun açılış amacı zaten itopya ile bilgili almak. Marka veya model kıyaslamak, karalamak veya başka bir şey değil. Biraz ağır olacak ama daha bunu anlayacak bile kapasitesi olmayan insanlar gelip kibirlerini kusuyor buraya. Yalnız cehalet güzel şeymiş her şeyi biliyor insan.

Kahveye gidip ülkeyi kurtaran ve istisnasız her şeyi bilen tipler yok mu aynısını burada da görmesek iyiydi. Konunun açılış amacı zaten itopya ile bilgili almak. Marka veya model kıyaslamak, karalamak veya başka bir şey değil. Biraz ağır olacak ama daha bunu anlayacak bile kapasitesi olmayan insanlar gelip kibirlerini kusuyor buraya. Yalnız cehalet güzel şeymiş her şeyi biliyor insan.
Sadece İtopya güvenilir mi diye soracaksan bu forumu kullanacaksın: Web'den Alışveriş

Marka karalamaktan bahsederken senin de at gözlüğü takıp "740 liraya; 450 liralık mouse, 750 liralık klavye ve 130 liralık çanta var sonuçta" diyerek markayı övmeni de es geçmemek lazım. :) Bu ürünlere kimse 750, 450, 130 TL vermez. Bunu söyledik diye sinirlenmen yersiz.

Marka karalamaktan bahsederken senin de at gözlüğü takıp "740 liraya; 450 liralık mouse, 750 liralık klavye ve 130 liralık çanta var sonuçta" diyerek markayı övmeni de es geçmemek lazım. :)
Sen o at gözlüğünü hiç çıkarmadın ki ben takayım. :) Ne yazıyorsa onu söyledim ben marka övme gibi bir durum söz konusu değil. Marka öven burada bizzat sensin orayı hiç karıştırmayalım. ;)

O klavyeye 750 Liralık klavye demek K70 MK.2, Alloy Elite RGB, K68 RGB gibi klavyelere hakaret olur
Demek istediğim MSI markasının bahsi geçen klavyesine 750 Liralık klavye diyorsunuz, bu klavye asla 750 Lira etmez. Sizin neyi alıp neyi almayacağınızın kararını tabi ki siz verirsiniz. Lakin 750 Liralık klavye, 450 Liralık fare deyip kendinizi kandırmayın. 750 Liraya K70 MK.2, 500 Liraya Alloy Elite RGB alanlar var bu iki klavye MSI Vigor GK70'den kat kat güzeldir.
Fiyatını ben mi koydum bu klavyenin? Elbette hayır fiyatı neyse o yazıldı. Peki bu klavye ve fare parasının karşılığını veriyor tarzı bir cümle kullandım mı? Elbette hayır. Ortada aksini iddia eden olmadığı halde neymiş efendim " klavye o kadar etmez fare şu kadar etmez kendinizi kandırıyorsunuz" gibi hoş olmayan cümleler kuruyorsun. Burada ki asıl sorun senin okuduğunu anlayamıyor olmandan kaynaklanıyor veya bütün derdin polemik yaratmak.

Sadece İtopya güvenilir mi diye soracaksan bu forumu kullanacaksın: Web'den Alışveriş
Madem konunun yanlış yerde olduğunu biliyordun niye baştan söylemedin de hemen marka övmeye ve karalamaya başladın? Amaç nedir?

Bu ürünlere kimse 750, 450, 130 TL vermez. Bunu söyledik diye sinirlenmen yersiz.
Geçmiş mesajımda yazdığım üzere hem senin verdiğin örneklere hemde bu kampanya içindeki ürünlere iyi bir indirim olmadıktan sonra bu paraları vermeyeceğimi belirtmiştim. Ortada bir sinirlenme durumu olduğunu düşünüyorsan eğer konudan alakasız marka övme ve karalama mesajından kaynaklı olduğunu da düşünebilirsin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00