İtopya Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak İmkansız

Evet 8 gün oldu 10 haziran için söz verdiler olmadı eyvallah dedik yoğunluk vardır dedik... 14 haziran için söz verdiler bugün de tık yok ve siparişimi iptal etmiş bulunuyorum artık iadesini de bir 15 gün bekleriz. 400 - 500 fazla verip sıfır kutulu alıp kendim sistemi kurarım daha iyi...
Şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm. Öncelikle kendisi çok nazik ve kibar bir şekilde konuştu yoğunluk olmasına rağmen. Ürünü iptal edecektim bana önümüzdeki hafta kesinlikle elinizde olacak dedi stokları tedarik ettik inanılmaz bir yoğunluğun olduğunu mesai bile yaptıklarını belirtti. Salıya kadar beklemeye karar verdim.

Son düzenleme:
Ne guzel reklam yapiyorsunuz. Ben 5'inde verdim siparisi, hiçbir yerde de 14'unde kargoya verilecek yazmiyordu. Nereden cikardin bu bilgiyi anlamıyorum. Ikinci olarak 2 gundur surekli aliyorum bekleme dahi yok gorusme direkt sonlaniyor, nasıl 10 dakika bekliyorsun hatta onu da anlamis degilim. 1000 sipariş biraz zor kardesim. Soylemler uzerinden gidersek...

Öncelikle insanlar size yardım ediyor,daha sakin olmalısınız ve İtopya’nın sizinle ilgilenmemesi arkadaşın suçu değil. Bir çok yerde ayın 14’ünden sonra kargoya verileceği söylenmiş ayın 14’ünde değil 14’ünden sonra.

Bu forumda herkes avukat sanırım? Alt tarafı reklam yapıyorsunuz dedim ne kadar abarttınız. Konuyu hortlatıp durmayın.

İtopya Babamızın firması değil,evet müşteri memnuniyeti pek iyi olmayabilir ancak bunları bilerek sipariş ettiğinizi varsayıyorum ve size yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bende sizinle aynı durumdayım 4 haziranda sipariş ettim bugün kargolandı sizinkide bugün yarın kargolanır.

İtopya Babamızın firması değil,evet müşteri memnuniyeti pek iyi olmayabilir ancak bunları bilerek sipariş ettiğinizi varsayıyorum ve size yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bende sizinle aynı durumdayım 4 haziranda sipariş ettim bugün kargolandı sizinkide bugün yarın kargolanır.

Benim sıkıntım 6 haziran saat 17-18 gibi sipariş verdim bu yüzden dolayı siparişi 7 haziran sayıp 25 hazirana sarkıtmaları müşteri hizmetleriyle görüştüm en geç çarşamba veya perşembeye elimde olacakmış dedi ne kadar doğru bilemiyorum.

Beyler müşteri hizmetlerinin 8 kişi sınırı var. 8 kişi sırada ise telefon düşmüyor. 7 ve daha az kişi var ise sırada bekleyen o zaman bsğlanabiliyorsunuz. Tekrar söylüyorum 8 kişi sınırı var.

Beyler müşteri hizmetlerinin 8 kişi sınırı var. 8 kişi sırada ise telefon düşmüyor. 7 ve daha az kişi var ise sırada bekleyen o zaman bsğlanabiliyorsunuz. Tekrar söylüyorum 8 kişi sınırı var.

2 Gündür müşteri hizmetlerini arıyorum. İlk seferinde 47. sırada olduğumu söylediler ve beklemeye devam ettim tam 45 dakika sürdü hatta beklemem. Sonrasında ilgili müşteri temsilcisi beni arıza kayıt bölümüne yönlendireceğini söyledi ve aktardı sonrasında çağrı sonlandı(mesai saati içerisinde aradım yani öğlen molasından sonra), bugün de aradığımda 85. sırada olduğumu söylediler 57 dakika bekledikten sonra müşteri temsilcisi çağrımı cevapladıktan sonra çağrı sonlandı. Ürünlerin arızalanması konusunda bir şey demiyorum elektronik cihaz kronik arıza olabilir kargo ile gönderilirken bir şey olmuş olabilr anlıyorum ama şu olayı anlayamıyorum kendilerinin özellikle hizmet verdiği olaylar neden bu kadar rezil olur gerçekten anlayamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı