Elektronik İtopya Okula Dönüş Kampanyası

Yok hocam, dediğim gibi 2 sene garantili. Geçenlerde satın aldım bende.

Kimilerinde 1 sene olarak gözükmüş ancak müşteri hizmetleri ile konuşup 2 yıl olarak düzeltilmişti diye hatırlıyoru.
Bende Fransa'dan alınma Xbox Series S var. Yanındaki kontrolcü 1 yıl garantili gözüküyordu. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda fatura dahi göstersem 2 yıl yapmayacaklarını aksine ısrar edersem Avrupa'dan aldığım için garantiyi 3 aylık olarak güncelleyeceklerini söylediler. Onun için dokunmadım ben. 😀

Microsoft'un şuan ne yaptığını anlamıyorum. Kimilerinin garanti sürelerini uzatırken kimisininkini düşürüyor. Aldığın konuma göre de farklı farklı garanti süreleri veriyor.

Ya bir ürün almak istiyorum mağazalarda diyor sepete eklenmiyor. Bunlar kargolama yapmıyor mu illa mağazadan mı gidip almalıyız?

Bende Fransa'dan alınma Xbox Series S var. Yanındaki kontrolcü 1 yıl garantili gözüküyordu. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda fatura dahi göstersem 2 yıl yapmayacaklarını aksine ısrar edersem Avrupa'dan aldığım için garantiyi 3 aylık olarak güncelleyeceklerini söylediler. Onun için dokunmadım ben. 😀

Microsoft'un şuan ne yaptığını anlamıyorum. Kimilerinin garanti sürelerini uzatırken kimisininkini düşürüyor. Aldığın konuma göre de farklı farklı garanti süreleri veriyor.
Bende geçen ay Xbox Controller satın aldım Amazon Germany gönderdi. Geldikten sonra kolun arkasındaki seri noyu Microsoft hesabıma girerek sitesine kaydettim direkt 2 yıl garanti kapsamında olduğu çıktı. Herhangi bir sorun yaşamadım.

1694103199126.png

Microsoft hesabınıza giriş yapıp cihazlar kısmında ürünün seri nosunu (pil koyma yerinde) girerek kayıt ediyorsunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı