Emin değilim fakat Avrupa'dan alınan kontrolcüler çoğunlukla 1 sene garantili. Alabiliyorsan Türkiye'den alman daha mantıklı olur. Tabi bazı arkadaşlar Türkiye'de de 1 yıl garantili olduğunu söylüyor ama emin değilim.O kadar alay ettik ama Xbox Controller fiyatları hiç fena değil. Medimarkt'ta 3200, Amazon'da 2800TL'ye satılan kolları 2200TL'ye satıyorlar. Amazon Almanya'dan 2018TL'ye beyaz kolu almıştım ve 1 aylık teslim süresi gösteriyor bana. Onu iptal edip buradan alınır mı?
Almanya'dan gelecek ürünün Türkiye garantisi olmayacak. Sadece Amazon kendisi garanti sunuyor o kadar. Şu an acaba Itopya 2. el ürün gönderir mi diye düşünmüyor değilim. Çevrede Itopya'dan memnun olmayan çok. Eğer bu tarz durumlar yaşayacaksam Almanya'daki ürünün 1 ayda gelmesini tercih ederim.Emin değilim fakat Avrupa'dan alınan kontrolcüler çoğunlukla 1 sene garantili. Alabiliyorsan Türkiye'den alman daha mantıklı olur. Tabi bazı arkadaşlar Türkiye'de de 1 yıl garantili olduğunu söylüyor ama emin değilim.
2 sene Microsoft garantili oluyor.Sadece Amazon kendisi garanti sunuyor o kadar.
Avrupa ürünü olduğu için Microsoft'un global garantisi var.Almanya'dan gelecek ürünün Türkiye garantisi olmayacak. Sadece Amazon kendisi garanti sunuyor o kadar. Şu an acaba Itopya 2. el ürün gönderir mi diye düşünmüyor değilim. Çevrede Itopya'dan memnun olmayan çok. Eğer bu tarz durumlar yaşayacaksam Almanya'daki ürünün 1 ayda gelmesini tercih ederim.
Almanya'dan gelecek üründe Türkiye garantisi olmuyor diye biliyorum hocam. En azından Microsoft'un kendi sitesinde öyle yazıyordu.2 sene Microsoft garantili oluyor.
Yok hocam, dediğim gibi 2 sene garantili. Geçenlerde satın aldım bende.Almanya'dan gelecek üründe Türkiye garantisi olmuyor diye biliyorum hocam. En azından Microsoft'un kendi sitesinde öyle yazıyordu.
Güzel mouse değil alınmaz bence.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu alınır ihtiyacını varsa alın 61TL'lik indirim var.
300TL'ye mouse pek kaliteli mouse kalmadı hocam. O yüzden öneriyorum bir de sensörü bu ayarda bu fiyatta markalı mouse yok. Görünüş olarak bence çirkin.Güzel mouse değil alınmaz bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.