Elektronik İtopya Okula Dönüş Kampanyası

O kadar alay ettik ama Xbox Controller fiyatları hiç fena değil. Medimarkt'ta 3200, Amazon'da 2800TL'ye satılan kolları 2200TL'ye satıyorlar. Amazon Almanya'dan 2018TL'ye beyaz kolu almıştım ve 1 aylık teslim süresi gösteriyor bana. Onu iptal edip buradan alınır mı?
Emin değilim fakat Avrupa'dan alınan kontrolcüler çoğunlukla 1 sene garantili. Alabiliyorsan Türkiye'den alman daha mantıklı olur. Tabi bazı arkadaşlar Türkiye'de de 1 yıl garantili olduğunu söylüyor ama emin değilim.

Microsoft bu garanti konusunu çok karıştırdı.

Emin değilim fakat Avrupa'dan alınan kontrolcüler çoğunlukla 1 sene garantili. Alabiliyorsan Türkiye'den alman daha mantıklı olur. Tabi bazı arkadaşlar Türkiye'de de 1 yıl garantili olduğunu söylüyor ama emin değilim.
Almanya'dan gelecek ürünün Türkiye garantisi olmayacak. Sadece Amazon kendisi garanti sunuyor o kadar. Şu an acaba Itopya 2. el ürün gönderir mi diye düşünmüyor değilim. Çevrede Itopya'dan memnun olmayan çok. Eğer bu tarz durumlar yaşayacaksam Almanya'daki ürünün 1 ayda gelmesini tercih ederim.

Almanya'dan gelecek ürünün Türkiye garantisi olmayacak. Sadece Amazon kendisi garanti sunuyor o kadar. Şu an acaba Itopya 2. el ürün gönderir mi diye düşünmüyor değilim. Çevrede Itopya'dan memnun olmayan çok. Eğer bu tarz durumlar yaşayacaksam Almanya'daki ürünün 1 ayda gelmesini tercih ederim.
Avrupa ürünü olduğu için Microsoft'un global garantisi var.

2 sene Microsoft garantili oluyor.
Almanya'dan gelecek üründe Türkiye garantisi olmuyor diye biliyorum hocam. En azından Microsoft'un kendi sitesinde öyle yazıyordu.

Almanya'dan gelecek üründe Türkiye garantisi olmuyor diye biliyorum hocam. En azından Microsoft'un kendi sitesinde öyle yazıyordu.
Yok hocam, dediğim gibi 2 sene garantili. Geçenlerde satın aldım bende.

Kimilerinde 1 sene olarak gözükmüş ancak müşteri hizmetleri ile konuşup 2 yıl olarak düzeltilmişti diye hatırlıyoru.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı