Furkan Yetkin
Decapat
Geçen ay yani 18 Haziran'da İtopya'dan bir sistem aldım RTX 2060 içeren. Montaj yapalım mı? Dediler ben de tamam dedim onlar da 23 Haziran'da sistem hazır olur gelip alabilirsiniz demişlerdi. Ben de tamam deyip 23 Haziran'da sistemimi almıştım. Ve ardından aynı gün içerisinde RTX 2060'a özel NVIDIA'nın hediye ettiği Steam'de de şu an 180 TL olan Wolfenstein Youngblood oyun kodumu istedim ama herhangi bir geri dönüş yapılmadı, 3 4 gün sonra bir daha mail attım ve ona da geri dönüş yapılmadı, tam tamına 1 ay bekletildim. Benim de dün aklıma Wolfenstein Youngblood geldi. Şikayetvar.com'a girip bir yazı yazdım ve de [email protected]'a bir mail attım mailim yanıtlandı. Oyunun kodunu ve kodun nasıl kullanılacağını anlatan bir mail. Ben de sevindim girdim okudum. GeForce Expreience'ye girip oradan gönderdikleri kodu yapıştırıcakmışız. Öyle de yaptım fakat 'Donanımınız için bu hediyeden zaten yararlanmışsınız' yazısı çıktı. Evet arkadaşlar ben daha önce herhangi bir reedem işlemi veya kod işlemi yapmadım GeForce Experience'de ve de RTX ekran kartımla. Bu arada montaj işleminden sonra GeForce Experience yüklüydü bilgisayarda. Montaj işlemi sırasında böyle bir şerefsizlik yapıldığını düşünüyorum. Bunları yanlarına bırakmayacağım o kodu alacağım. Ne yapmam gerekiyor ne düşünüyorsunuz yazarsanız çok sevinirim.