İtopya rezilliği!

• Konuyu başlatan akt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 5.398
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hayatımda böyle bir şey görmedim rezillik derecesinin epik olmasının nedeni klavyeden çıkan saçların klavyenin tuşlarının arasından değil direkt klavyenin iç kısmından gelmesi. Bu klavye yakın zamanda çok iyi indirime girmişti hatta konusunu dahi açmıştım. Fırsat kısmına bir daha İtopya ürünü atmayacağım atanı görürsem de kızgın ifadesini yapıştıracağım. Kısaca indirim ayağına iade ürün satıyorlar. Fiziksel kusur görmedim birkaç iz dışında ancak zaten denemedim, o iğrenç saçlar varken denememde. Bu saçların benim olma gibi bir ihtimali de yok çünkü düşen saçların oraya girmesi için klavyenin içini açmam gerekiyor.
Ayrıca bugün şubelerine giderken ters yön metroya bindim her an telefon ile arayıp ağız dolusu sövebilirim.

image1.jpg

image0.jpg

@akt geçmiş olsun hocam sıfır ambalaj ve etiketli ürün talep edin. Veya ücret iadesi alabilirsiniz. Bu arada Migros'ta aynı model klavye 600 TL kapalı ambalajlı halde satılıyor diye hatırlıyorum.

Fabrikasyon hatası gibi gözüküyor. Neden hemen firmaya suç atıp kötülüyorsunuz? Değişim mi yapmadılar sorun ne? Gidip sorunu iletin yardımcı olacaklardır.
Aynen kardeşim. "Sorun ne?" Sana da böyle bir ürün gelseydi ve hevesle açtığında içinden dışarı fırlayan saçlar görseydin bunu derdin değil mi? "Hmm. Tertemiz bir klavye. Sorun ne acaba?"

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı