İtopya şanssızlığı

Kuryeyi zincirleme şansımız yoksa, hiçbiri beklemiyor. Kutuyu bırakıp kaçıyorlar. Açayım derseniz de vermem diyorlar. (Bu nasıl mantıksa artık) Bu tutanak tutun olayı da bu işin "bug"ı tamamen. Kargoda başına bir iş gelirse ya da firma kusurlu ürün gönderirse yandık zaten. Tüketiciye kalıyor tamamen.

Şahsen bu sebepten kargolarımı şubeden kendim gidip almaya başladım. Orada açıp bir sıkıntı varsa tutanak tutabiliyorsunuz yani en azından yurtiçi kargo şubelerinde durum böyle.

Şahsen bu sebepten kargolarımı şubeden kendim gidip almaya başladım. Orada açıp bir sıkıntı varsa tutanak tutabiliyorsunuz yani en azından yurtiçi kargo şubelerinde durum böyle.
Vakit olsa ben de öyle yaparım ama çalışırken maalesef öyle bir şans olmuyor. Yine de imkanı olan değerlendirebilir bunu.

Ürün gecikmeli geldiyse, görünen o olmasa bile kargo hatası olarak sayılabilir. İtopya UPS'e, UPS İtopya'ya topu atabilir. Ancak sizin "sipariş" ederek İtopyanın sorumluluğunda gelen bir ürün, UPS'in geç getirmesi sonucu sizin elinize ulaşıyor. İkisinden biri üstlenmek zorunda sizin başınıza kalması mümkün değil.

Vakit olsa ben de öyle yaparım ama çalışırken maalesef öyle bir şans olmuyor. Yine de imkanı olan değerlendirebilir bunu.

5600X aldım Teknobiyotik üzerinden, zaten sayılı bir işlemci şansa bırakamadım o yüzden. Kendim alamasam kardeşimi gönderecektim. İlginçtir kimlik falan sormadılar isim söylediğim gibi kargomu verdiler aklınızda bulunsun kargo bilgilerinizi paylaşmayın art niyetli birisi istese gidip kargonuzu alıp elini kolunu sallayarak uzaklaşabilir...

Üzüldüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MNG özellikle tam bir korku filmi. Kargonuz MNG'nin eline düştüyse ayvayı yediniz. Birde adresi bulmaya üşeniyorlar ''geldik yoktunuz'' tarzı mesaj atıyorlar utanmadan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı