themortician33
Femtopat
Daha fazla
Nasıl itopyanın değil Msi'ın sorunu? Ürünü Msi üretiyor kardeşim tamam da, sonuçta satıcı kim? İtopya ve sattığı ürünün arkasında durmalı.Keşke araştırma yapsaydınız. Bu sıkıntı İtopya'nın değil MSI'ın sorunu. MSI hiçbir monitöründe 5 ölü pixel altında iade almıyor. Bazı diğer markalar da aynısını yapıyor.
Bu da İtopya uzaktan satış sözleşmesi:
"MADDE 4- CAYMA HAKKI
Tüketici (ALICI), 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkı süresi, hizmet ifasına ilişkin sözleşmelerde sözleşmenin kurulduğu gün; mal teslimine ilişkin sözleşmelerde ise tüketicinin veya tüketici tarafından belirlenen üçüncü kişinin malı teslim aldığı gün başlar. Ancak tüketici, sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkını kullanabilir."
Paşa paşa alacak o ürünü.
MSI mı alıyor ürünü mü? Teknik servis babamın değil herhalde. MSI teknik servisinden iade ya da değişim kararı çıkmadığı sürece hiçbir firma ürün iadesi ya da değişimi yapamaz. Ayrıca ölü pixel garantisi olduğu zaten yazmıyor üründe. Ölü pixel garantisi olmayan bir ürünü alıp üstüne iade alınmayınca rezillik diye konu açıyorsunuz. İade şartlarını ve garanti kapsamındaki durumları iyice araştırsanız, yorumları ve şikayetleri okusanız bu olmayacak halbuki.
Bak bana İtopya'yı savunma. Yukarıda yazanların hepsi haklı. İlk aramamda 32. dakika da konuşabildim. 2. aramam da ise 37 dakika bekledim. Seni bir rezil ederim var ya aklın hayalin durur. Zaten sinirliyim. Yemin ediyorum İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum, o monitörü o mağazada parçalayacağım. i.
İade istedim zaten kardeşim.