İtopya Sipariş İptali

Defalarca aradım mail attım gene de işe yaramadı parayı bir kere almaları yetiyor adamlar için

Hocam arayın şu numarayı: 0850 259 2696, müşteri temsilcisine iptal etmek istiyorum deyin. İptal ettim diyor. Bu kadar iş. Hayır ben de ettim 1 hafta önce.

Edit: Kredi kartıma baktım da, iptal ettiler ama yatırmamışlar. Ben de şimdi fark ettim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
hocam arayın şu numarayı: 0850 259 2696 , müşteri temsilcisine iptal etmek istiyorum deyin. İptal ettim diyor. Bu kadar iş. Hayır ben de ettim 1 hafta önce.
Bu numarayı arayınca telesekreter çıkıyor sadece konuştuktan sonra kapanıyor temsilciye hiçbir şekilde bağlanılmıyor şuan, bayram tatili dolayısıyla sanırım.
 
Sitede mi bütün RX590 sistemleri kaldırmışlar? Bitek dag2 duruyor sitede RX590 SE stokları da bitmiş durumda sanırım. Ya ekran kartı bekliyorlar ya da başka bir şey var. Ben de almayi düşünüyorum ama para yok henüz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün İtopya üzerinden DADG2 hazır sistemi sipariş verdim. Sipariş verdikten sonra sistemin sayfasındaki karınca duası ile yazdıkları uyarıyı gördüm 25 Haziran da kargolanacağına dair ardından sipariş iptali verdim. "İptal talebiniz değerlendiriliyor"şeklinde kaldı siparişim daha önce başına gelen oldu mu? Ne kadar süre de iptal olur bu işlem acaba?
Kardesim benim bildiğim 2 3 is günü içerisinde sonuçlanıyor.
Konu dışı olabilir ama başlıkta 16gb ram diyor. Ama bilesenlere baktığımda 1 adet 8gb yazıyor hangisi doğru. Sistem 16gb mi kesin.
 
Teşekkürler değerli yorumlarınız için. İptal talep'imden vazgeçtim sizin de dediğiniz gibi cidden baya ucuz yani beklemeye değer.
 
Bende itopya.com dan alışveriş yaptım daha sonra siparişi iptal ettim. Dört gündür para iadesi yapmadılar, ne telefonları açan var ne mailere cevap yazan... Sitelerine de %100 müşteri memnuniyeti yazmışlar yazarken hiç mi utanmadınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı