İtopya sorunlu HDD'yi değiştirmiyor

Katılım
2 Kasım 2019
Mesajlar
2.483
Çözümler
2
Merhabalar, harddiskim bazen sistemden kendini kesiyor ve USB aygıtı gibi tekrar bağlanıyor. HDD'nin güç soketini sök tak yapınca düzeliyor. Kafa atma sesi duyuyorum video çektim. İtopya'ya gönderdim diskte bir sorun olmadığını söylediler. Bu durumda ne yapabilirim?
 
Diski fiziksel anlamda onlara gönderebilirsiniz. 2 haftayı geçtiyse aradan İtopya'yı çıkarıp direkt olarak servise gönderin. HDD arızalarında tamir olmadığı için değişim yapılıyor zaten.
Gönderdim hocam ben video aldım sorunu ama onlar bişey yok diyor.
Direkt garantisini sağlayan teknik servise gönderebilirsiniz. Eğer sorun gerçekten varsa değişim raporu çıkartırlar size.
Sorun yok diyorlar ama bende var sorun. Videosu var yani
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı