İtopya tamir edilmiş ürün satıyor

Yok hocam bunlar naiflikten anlamaz gidip hakkını ara bunlara höt höt konuşacan ki anca bi aksiyon alasın. Gidip kavga et demiyorum sadece biraz iğneleyerek konuşursan belki kaale alma zahmetine girerler.

Arkadaşlar burada sandığınızdan çok daha kirli işler dönüyor.

Başınıza gelmemesi gelmeyeceği anlamına gelmez.

Mağduriyetimin üstüne okuduğum şikayetlerde çok garip şeylere rastladım.

Klavyesinin tek tuşunun RGB ışığı yanmıyor diye ürününü İtopyaya garantiye verip sonra imha edildi yalanıyla adamın ürününü satışa çıkarıyorlardı değil mi?

Bir de buna bakın;

Aldığında 25.000 TL olan laptopu genel bakım için İtopyaya yolluyor ve artık o laptop 50.000 TL olduğundan dolayı 50 gün boyunca laptopunu bozuk deyip geri vermiyorlar.

Ne yazık ki İtopyanın sikayetvar.com'da insanların mağduriyetlerine yorum atarak dalga geçtiği dönemlere ait bir hesapta buldum;

Nolur bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda olmayalım.

Yok hocam bunlar naiflikten anlamaz bunlara höt höt konuşacan ki anca bi aksiyon alasın. Gidip kavga et demiyorum sadece biraz iğneleyerek konuşursan belki kaale alma zahmetine girerler.
Haklısınız denedim ama anlama zahmetinde bile bulunmuyorlar.

Klasik İtopya ve sadece bunlar değil kargo gibi bir sürü sorunları var ve hala reklam yapan insanlar İtopya'yı yere göğe sığdıramıyorlar.

Özellikle son zamlar ve enflasyondan sonra şirket politikaları iyice çirkinleşmeye başladı.
Firmanın yaklaşımını ve tutumunu ürün alırken değil de aldığınız üründe sorun yaşadığınızda daha iyi anlıyorsunuz.
İtopya oyuncu mağazası olarak isim yaptı fakat müşteri hizmetleri gerçekten çok kötü. Satış sonrası destek almak oldukça zor. Bizzat yaşamış biri olarak bu yorumu yazıyorum.
Bir kulaklık almıştım, servise kendim götürmek durumunda kaldım, bir de akran kartı aldım ama vazgeçince kutusunu bile açmadan iade ettim. Ücret iadesi bir hafta sürdü ve iade-kargo durumlarını sitelerinden takip etme şansınız yok. İade ürün kabul edilecek mi, para iadesi ne zaman yapılır bekliyorsunuz boşlukta bekliyorsunuz anlamsızca.

Klasik İtopya ve sadece bunlar değil kargo gibi bir sürü sorunları var ve hala reklam yapan insanlar İtopya'yı yere göğe sığdıramıyorlar.

Nedense sikayetvar.com'a yazdığım şikayette yayınlanmıyor. Uyudum uyandım hala yayınlanmasını bekliyorum. Ekşi sözlüğe yazacağım şimdi ama.

Müşteri olarak değeriniz onlar paranızı alana kadar. Sonrasında gözlerinde bir hiçsiniz. Bunu bilmiyor ama gençler. Ben ona üzülüyorum.

Monster denildiğinde
Benzer bir durumu Gelbura.com dan aldığım direksiyon setinde yaşadım. Türk firmaları acınası haldeler.

Ben İtopya %100 güvenilir demiyorum sorun yaşayabilirler sadece ben sorun yaşamadım diyorum.
Sen şanslısın. Hatta hayatındaki tüm şansı İtopyanın insafına muhtaç kalmamakla yaşamışsın. Tebrik ederim gerçekten imrendim.
Monster denildiğinde

Benzer bir durumu Gelbura.com dan aldığım direksiyon setinde yaşadım. Türk firmaları acınası haldeler.
Dolar/Euro yükseldikçe gerçek yüzleri çıktı ortaya.

İtopyayı yere göğe sığdıramayanları da anlıyorum ben. İtopyadan para kazanıyorlar ne de olsa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…