İtopya teknik servisi 2 haftadır geri dönüş yapmadı

İtopya'yı sevmesem de bunun orayla ilgisi yok. Servis bekletiyor demek ki ürünü. Sonuçta tamiri yapacak yer servis, İtopya değil. Siz servisi arayıp sorun.

Hocam kulaklığın hangi serviste olduğunu nasıl öğreneceğim? Bana kulaklıklar hijyen ürünü olduğu için ASUS'un yetkili servisinin kararına göre değişim veya iade yapacaklarını söylediler.
Bence kasıtlı bekletiliyor. 2 hafta iade sürecinin ardından yapmaya başlarlar, maalesef.

Hocam öyle bir şey olursa burası muz cumhuriyeti değil davamızı açarız veya tüketici hakem heyetine gideriz.
Hiçbir şey yapmadılar bozuk değil dediler ama çalıştı yanlış falan kurdular herhalde bende çok tecrübeli değilim bilgisayarcı götürmüştüm o bozuk parçalardan biri demişti.

Hocam montajı yanlış yaptılar herhalde 4 ay önce kasamı oradan topladım çok memnun kaldım bu alışverişimden de memnun kaldım kulaklık 2 günde elime ulaştı ama kulaklığı kullanamadım bile.

Ben de Razer BlackShark V2 aldım ayın 12'sinde. Bozuk olduğu için 17'sinde iade için gönderdim. Herhangi bir gelişme yok.

Hocam ben anlamadım gitti küçücük bir sorunu nasıl bu kadar sürede çözemiyorlar. 13-14 günde nasıl 1 tane ürünü iade alamadılar.

Hocam montajı yanlış yaptılar herhalde 4 ay önce kasamı oradan topladım çok memnun kaldım bu alışverişimden de memnun kaldım kulaklık 2 günde elime ulaştı ama kulaklığı kullanamadım bile.

Ben gene de bir daha bir şey alacak olursam İtopya'dan almam. Bir şey olursa müşteri hizmetlerinde 40dk bekleyip duruyoruz. Kumar gibi ya düzgün çıkacak ya uğraşacaksınız.

İtopya size bir takip numarası vermedi mi servis için? Ben Qp'den aldığım ekran kartı bozulunca oraya göndermiştim ve bana bir servis takip nosu vermişlerdi. 10 gündür ses çıkmayınca servisi arayıp takip numarasını söyledim. İade değişim çıkmış dediler. Qp ise bana söylememişti bunu. Yani satıcı mağazalar ağırdan alabiliyor. Sizin üzerine düşmeniz lazım.

Ben gene de bir daha bir şey alacak olursam İtopya'dan almam. Bir şey olursa müşteri hizmetlerinde 40dk bekleyip duruyoruz. Kumar gibi ya düzgün çıkacak ya uğraşacaksınız.

Hocam ben kulaklığı çok ucuz bulduğum için aldım uzun zamandır kulaklık araştırıyordum. Vatan biglisayar gibi yerlerde 3500 lira olan kulaklığı ben yanında stand hediyesi ile 2300 liraya aldım. Ama bu sorunum çözülmezse bu İtopya'dan yaptığım son alışveriş olacak.

İtopya size bir takip numarası vermedi mi servis için? Ben Qp'den aldığım ekran kartı bozulunca oraya göndermiştim ve bana bir servis takip nosu vermişlerdi. 10 gündür ses çıkmayınca servisi arayıp takip numarasını söyledim. İade değişim çıkmış dediler. Qp ise bana söylememişti bunu. Yani satıcı mağazalar ağırdan alabiliyor. Sizin üzerine düşmeniz lazım.

Hocam bir kağıt verdiler biz sizi arayınca bu kağıdı getirin diye ama kağıt babamda akşam kontrol edeyim.
Şimdi anladınız mı neden ucuz olduğunu:) çünkü satış sonrası müşteri memnuniyetinin olmadığı bir yer itopuya.

Hocam 09.12.2020 tarihinde acıbadem şubesinden kasa topladım ve çok memnun kaldım o yüzden tekrar oradan almak istedim fakat İtopya.com çok sıkıntılı bir yer bir daha bir şey alırsam başka yerlerden alırım veya şubesine gider alırım. Bu sorunum çözülmezse bu İtopya'dan yaptığım son alışveriş olacak daha monitör, anakart ve SSD gibi birçok şey alacaktım.

Hocam yarın ASUS'un sitesinden sorgulatacağım ve İtopya müşteri hizmetlerini arayacağım 15 gün oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı