İtopya Telefon Açmıyor ve Mail'e Yanıt Vermiyor

Facebook üzerinden mesaj at. Bende sistemimi sipariş ettiğimde 1.5 - 2 hafta geçmesine rağmen ilerleme yoktu. Facebook üzerinden mesaj atınca "siparişiniz kargoya verilmiştir gecikme için üzgünüz" tarzı bir mesaj attılar.
Facebook, Instagram ve mail dahil her yolu denedim. En son bankayla iletişime geçip harcama itiraz formunu dolduracağım.

Son durum nedir?
Mail yoluyla ulaştığım Öznur Hanım monitör kendilerine ulaştığında yenisinin gönderileceğini yazdı ama messengerda gördüğünüze aldanmayın. Kargo şirketiyle iletişime geçtikleri yok. Hala şubede bekliyor monitör.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190312-125258.png
    Screenshot_20190312-125258.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 110
Bu zamana kadar hiç alışveriş yapmamıştım İtopya'dan. Inventus veya Sinerji'den yaptığım alışverişler gün içerisinde kargoya verildi hep. Şuan siparişimin 3. günündeyim ve hala kargoya verilmedi.
Alacağım ürün sadece İtopya'da olduğu için almam gerekti yoksa 100-200 lira fazla verip diğer sitelerden alırdım.

Bazı arkadaşlar geçmiş siparişlerine dayanarak güvenilir diyorlar ama şu anki durumu gösteren eki koyuyorum. Ona göre iyi düşünün.
376513

Bugün en sonunda telefon ile iletişim kurabildim. Sıfırını yollayacaklarını ifade ettiler. İnşallah bu sefer sıkıntısız hallederiz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı