brkclsn
Centipat
Daha fazla
Bilmiyorum ayıplı gelen ürün garantiye mi gönderilir yoksa direkt işleme mi alıyorlar ama iş garantilikse en azından garantiye yönlendirmeleri gerekirdi. "yeni bir SSD alabilirsiniz" mesajından sonra iletişime geçmek bile istemedim. İtopya ürün size gelene kadar iyi olsa da, satış sonrası destek konusunda sınıfta kalan bir şirket.
Hocam ilgilenen kişi eksik söylemiş siz de yanlış anlamışsınız. Bir problem varsa tabii ki garantiye alıyorlar. Bu sizin yasal hakkınız. Ancak hazır sistemlerle ilgili şöyle bir problem oluyor bu hepsinde var: Ürünü tek bir parça gibi çıktıkları için, içinden bir parça bozuk çıktı bunu ayrıca göndereceğim diyemiyorsunuz. Eğer garantilik bir durum varsa komple hazır sistemi göndermeniz gerekiyor. Sizin teslim aldığınız gibi tek parça. Onlar da orada şikayetinize bakıyor ve değerlendiriyor, garanti kapsamındaysa ürününüz değişiyor. Benim başıma gelen ve denk geldiğim garanti/değişim süreçlerindeki olay akışı bildiğim kadarıyla bu şekilde. Farklı yapan başka bir site varsa bilemiyorum.
Ama yine de satış sonrası iletişim konusunda gerçekten çok zayıflar.