İtopya üstünden alınan üründe problem olur mu?

Mevzu sağlam ya da bozuk gelmesi değil zaten. Bir zahmet düzgün ürün göndersinler. Mevzu ürün geldikten sonra firmanın arkasında durmaması.
Ürün sıfır takıldıktan sonra "düzgün" olup olmadığını nasıl adamlara bağlıyorsunuz, açıklar mısınız?
Yine sıfır ürün taktıktan sonra arıza olursa durmayabilirler, çünki artık olay sizinle garanti arasındadır. Bu tüm dünyada böyledir.
Toplama bilgisayarlarda da bir sorun olduğu zaman genelde kullkanıcı neyin arıza yaptığını bilecek seviyede değildir. Bilse bile çok kurcalarsa başka zarar verme riski var. Bu durumda konuşulup nasıl yol izleneceği görüşülür. Toplama bilgisayar bu yüzden can sıkıcı olabiliyor ama herkes de donanımcı olmak zorunda değil.

Toplama bilgisayarda adamların daha ilgili olması gerekiyor, bu konuda katılıyorum ama burası Türkiye. Yurtdışında bile garanti olayları acaip kötü durumda. Hakkıyla yapan çok zor bulunuyor.

Ürün sıfır takıldıktan sonra "düzgün" olup olmadığını nasıl adamlara bağlıyorsunuz, açıklar mısınız?
Yine sıfır ürün taktıktan sonra arıza olursa durmayabilirler, çünkü artık olay sizinle garanti arasındadır. Bu tüm dünyada böyledir.
Toplama bilgisayarlarda da bir sorun olduğu zaman genelde kullkanıcı neyin arıza yaptığını bilecek seviyede değildir. Bilse bile çok kurcalarsa başka zarar verme riski var. Bu durumda konuşulup nasıl yol izleneceği görüşülür. Toplama bilgisayar bu yüzden can sıkıcı olabiliyor ama herkes de donanımcı olmak zorunda değil.

Toplama bilgisayarda adamların daha ilgili olması gerekiyor, bu konuda katılıyorum ama burası Türkiye. Yurt dışında bile garanti olayları acayip kötü durumda. Hakkıyla yapan çok zor bulunuyor.

Şu ana kadar ayıplı gelip iadesini istediğim hiçbir ürün garantiye gitmedi. Direkt satıcı ürünü alıp iadesini girdi. Tüm dünyada böyle falan değil. Temu'dan 2 dolarlık ürün alsanız bile sonuna kadar arkasında duruyorlar. Gerekirse ürünü istemeyip direkt parasını iade ediyorlar.

Şu ana kadar ayıplı gelip iadesini istediğim hiçbir ürün garantiye gitmedi. Direkt satıcı ürünü alıp iadesini girdi. Tüm dünyada böyle falan değil. Temu'dan 2 dolarlık ürün alsanız bile sonuna kadar arkasında duruyorlar. Gerekirse ürünü istemeyip direkt parasını iade ediyorlar.
Dostum. Ben yurt dışı kaynaklardan garanti değişim felaketlerini takip eden biriyim. Bilgim var konuyla.

Pahalı elektronik aletlerle 2$ lık Temu zımbırtısını aynı yere koyma bir kere. Ayıplı malın, "ayıplı" olduğunu garanti kontrol eder ve duruma göre zaten iade/değişim/tamir yapar. Sen bir elektronik aletin bozuk olup olmadığını, kullanıcının bir şey yapıp yapmadığını bilemezsin. Öyle bir dünya yok. Garantiyle sorunun olur, o başka bir mesela ama durum bu, dünyada da böyle. Lütfen iddia etmeyelim.

Uzaktan alım, belli sürede değişim, bunlar farklı olaylar, ülkeden ülkeye kanunlarla değişiklik gösterir. Amazondan alırsın mesela geri verebilirsin, bu Amazonun bir insiyatifidir. Ama başkası yapacak diye bir şey yoktur. O yüzden aldığın yere ve politikasına bakıp ona göre karar vereceksin.

Dostum. Ben yurt dışı kaynaklardan garanti değişim felaketlerini takip eden biriyim. Bilgim var konuyla.

Pahalı elektronik aletlerle 2$lık Temu zımbırtısını aynı yere koyma bir kere. Ayıplı malın, "ayıplı" olduğunu garanti kontrol eder ve duruma göre zaten iade/değişim/tamir yapar. Sen bir elektronik aletin bozuk olup olmadığını, kullanıcının bir şey yapıp yapmadığını bilemezsin. Öyle bir dünya yok. Garantiyle sorunun olur, o başka bir mesela ama durum bu, dünyada da böyle. Lütfen iddia etmeyelim.

Uzaktan alım, belli sürede değişim, bunlar farklı olaylar, ülkeden ülkeye kanunlarla değişiklik gösterir. Amazon'dan alırsın mesela geri verebilirsin, bu Amazon'un bir insiyatifidir. Ama başkası yapacak diye bir şey yoktur. O yüzden aldığın yere ve politikasına bakıp ona göre karar vereceksin.

Hala şaka gibi firma savunmaya çalışıyorsun. Size az bile yapıyorlar çok daha kötü hizmet hak ediyorsunuz. :D

Hala şaka gibi firma savunmaya çalışıyorsun. Size az bile yapıyorlar çok daha kötü hizmet hak ediyorsunuz. :D
Yani dediğimi buna bağlamak için özenle anlamamakta ısrar etmen gerekiyor. Ama istemeyene 10 kere tekrarlayacak değiliz. Senin gibi bildiğini okuyanlar, kendi "doğru" larında ısrar edenler de çok birşey yapamazlar, forumlarda eser gürlerler biter... Ben elimden geleni yaptım.

Yani dediğimi buna bağlamak için özenle anlamamakta ısrar etmen gerekiyor. Ama istemeyene 10 kere tekrarlayacak değiliz. Senin gibi bildiğini okuyanlar, kendi "doğru"larında ısrar edenler de çok bir şey yapamazlar, forumlarda eser gürlerler biter... Ben elimden geleni yaptım.

Sen kullanıcısın en ufak sorunda tepkini göstereceksin ki firma kendini geliştirmek zorunda kalacak. Bu kafayla devam edin siz patronlar kazansın, sonra şikayet etmeyin ama şu sektör bu sektör niye bu kadar kötü diye.

Sen kullanıcısın en ufak sorunda tepkini göstereceksin ki firma kendini geliştirmek zorunda kalacak. Bu kafayla devam edin siz patronlar kazansın, sonra şikayet etmeyin ama şu sektör bu sektör niye bu kadar kötü diye.
Ben tepki gösterme demedim, ama her işin bir yolu yordamı varya hani.. bilinçi ol, napacanı bil, ona göre doğru yerde doğru şekilde tepki ver dedim. Yani senin gibi ortalığa bağırırsan, hiç kimse gelişmek zorunda kalmaz, gülerler..
Sen şu anda mahkemede kontrolsuzce bağıran biri gibisin. Orada avukat var hakim ver ama sen "hayır adam suçlu işte, atın hapse" diye bağırıyorsun. Sonuç ne olur sence? Düşünnn.....

Netice: Düşünemedi...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı