İtopya V4 Alınır mı ?

EminOztrk

Hectopat
İtopyadan V4 şu değişiklikler ile alınır mı ?

4v4.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını arkadaşa aldırdım değişiklik olmayan halini ama sen daha iyi yapmışsın açıkçası güzel bir sitem olmuş yeni oyunları çok rahat bir şekilde açarsın 2600x gibi seçeneğin varsa onu 2600x yapabilirsin

Alınabilir bir sistem konu açıp bütçenizi belirtirseniz sistem toplama konusunda da yardım alabilirsiniz.
İtopya şu anlık müşterilerin kara listesine alınan bir firma oldu, Sinerji Net-Teknobiyotik-QP-İncehesap(Webtekno sistemler hariç) VS. Sitelerden almanı öneririm. Sorun yaşama ihtimalin yok diyemem... Ama sistem güzel.
Neden kara listede?

O SSD'yi almayın, farklı ürün tercih edin. Aynısını kullanıyorum kronik sağlık sorunu var, 2 kere servise gidip 2 kere 0 ürün ile değiştir, farklı parti olmalarına rağmen hala sorun devam ediyor.

Onun dışında alınabilir. Bazı arkadaşlar olumsuz deneyimler yaşamış, onları dinle, oku öyle karar ver.

İtopya şu anlık müşterilerin kara listesine alınan bir firma oldu, Sinerji Net-Teknobiyotik-QP-İncehesap(Webtekno sistemler hariç) VS. Sitelerden almanı öneririm. Sorun yaşama ihtimalin yok diyemem... Ama sistem güzel.
Neden kara listeye alınan bir firma oldu açıklarmısın?

Kendin mi sorun yaşadın yoksa bir tanıdığın mı? En son alışverişlerşim hep hızlı bir şekilde gerçekleşti 4 5 aydır alışveriş yapmadım. Sebebi de genel olarak ürünlerde çok büyük fırsatlar olmaması.

DADG2 sipariş ettim kendim şuan bir sıkıntı yok bekliyorum fakat en az 2 hafta beklemeyi göze al. Benimki 5. iş günü şuan kargoya verilmedi ve yazılanlara gör 1hafta daha bekleyeceğim gibi. Bekleme dışında sıkıntısı olmasında beklenir. Bunu göze alarak sipariş ver derim.

Neden kara listeye alınan bir firma oldu açıklarmısın?

Kendin mi sorun yaşadın yoksa bir tanıdığın mı? En son alışverişlerşim hep hızlı bir şekilde gerçekleşti 4 5 aydır alışveriş yapmadım. Sebebi de genel olarak ürünlerde çok büyük fırsatlar olmaması.
Şahsen her gün 3-4 konu görmekten gına geldi, 4 alışverişim oldu hepsini kendim teslim aldım ve sadece 1'inde gecikmeden dolayı ulaşmaya çalıştım ama nafile, HyperX Stringer kulaklığını iade ederken de sorun yaşamadım. V4 ve DAG2 sistemleri yüzünden fazlasıyla zora soktular kendilerini, kimse bu kadar fazla istek olacağını bilmiyordu.

Bu arada daha iyisini toplama şansın varken hemde 200 300 TL gibi bir farkla neden bu sistem?
Ben inventusa girip inceleme araştırma yapmadan toplamış oldum. Farklı yerlerden ve kampanya kovalayarak (1 ay içinde gibi)alırsan eminim 500 TL ye kadar düşer.

415280

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı