Neden kara listede?İtopya şu anlık müşterilerin kara listesine alınan bir firma oldu, Sinerji Net-Teknobiyotik-QP-İncehesap(Webtekno sistemler hariç) VS. Sitelerden almanı öneririm. Sorun yaşama ihtimalin yok diyemem... Ama sistem güzel.
Neden kara listeye alınan bir firma oldu açıklarmısın?İtopya şu anlık müşterilerin kara listesine alınan bir firma oldu, Sinerji Net-Teknobiyotik-QP-İncehesap(Webtekno sistemler hariç) VS. Sitelerden almanı öneririm. Sorun yaşama ihtimalin yok diyemem... Ama sistem güzel.
Şahsen her gün 3-4 konu görmekten gına geldi, 4 alışverişim oldu hepsini kendim teslim aldım ve sadece 1'inde gecikmeden dolayı ulaşmaya çalıştım ama nafile, HyperX Stringer kulaklığını iade ederken de sorun yaşamadım. V4 ve DAG2 sistemleri yüzünden fazlasıyla zora soktular kendilerini, kimse bu kadar fazla istek olacağını bilmiyordu.Neden kara listeye alınan bir firma oldu açıklarmısın?
Kendin mi sorun yaşadın yoksa bir tanıdığın mı? En son alışverişlerşim hep hızlı bir şekilde gerçekleşti 4 5 aydır alışveriş yapmadım. Sebebi de genel olarak ürünlerde çok büyük fırsatlar olmaması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.