Çözüldü İtopya ve Amazon TR İade Süreci Nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, denemek ve beğenirsem kullanmak için MX518 fare alacağım. İtopya'da 226, Amazon.com.tr'de 255 TL. Şu an kullandığım fareden de devam edebileceğim için iade ihtimalim bayağı yüksek. İtopya'dan ve Amazon'dan iade için kargoyu nereye iletmem gerekiyor? Süreç nasıl işliyor?

Itopya'dan almayın. PSU'nun gelmesi 1 ay (aslında gelmedi, iptal ettik), siparişin iptal edilmesi 1 hafta sürdü. QP Bilişim'de varsa oradan almanızı öneririm, anakart 1 günde gelmişti mesela. PSU'da aynı.

AmazonTR bayağı hızlı getirdi fakat iade etmedim, süreci bilmiyorum.

İtopya eğer üstüne düşmeseydim para iadesi almaya çalıştığım ekran kartımın iadesini yapmayıp beni ortada bırakacaktı. Amazon'dan alın.

İtopya'dan şuan kimse memnun değil, Amazon'dan alın, kafanız rahat olsun.

Merhabalar, denemek ve beğenirsem kullanmak için MX518 fare alacağım. İtopya'da 226, Amazon.com.tr'de 255 TL. Şu an kullandığım fareden de devam edebileceğim için iade ihtimalim bayağı yüksek. İtopya'dan ve Amazon'dan iade için kargoyu nereye iletmem gerekiyor? Süreç nasıl işliyor?
İade, değişim gibi durumlarda İtopya sıkıntılı. Amazon'dan alın sıkıntısız süreç işler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı