İtopya vs İncehesap

İtopya mı incehesap mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    44
  • Anket kapandı .
İnce hesap leş. Sakın alışveriş yapayım demeyin. Yaparsanız da size kalmış, kulaklık, klavye, mouse aldıydım tek sorunsuz gelen klavye oldu. Kulaklığın kablosu kopmuş resmen kulaklığın içine giriyordu. Mouse'un ise DPI azalt tuşu basmıyor. Bunla kalmadı bir de kutular rezaletti içi hep toz dolmuş yırtık pırtık. Sanki depodan çıkarıyorlar 😡🤬
 
Son düzenleyen: Moderatör:
30 Dakika önce ince hesaptan bafir adam union sistem aldım hiç sıkıntı çıkmadı gerçekten iyi kargo kutuları da yolladı toplamda 3 günde geldi bana.
Konuyla alakasız ama 30 dakika önce verdiğin sipariş nasıl 3 günde elinde oldu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım İtopya ürünlerinde sıkıntı yok kargo'su çok kötü, İncehesap'ı bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam Teknobiyotik.com dan vazgeçmem orası çok güzel SSD aldım burda hatta konu açmıştım hiç bir sıkıntı olmadan ikinci gün elime ulaştı.

Ben her firmadan alışveriş yaparım, ürün aynı gün kargo olup 2. Gün elimde olmazsa şikayet ederim tereddütsüz veya ürünü iade edip başka satıcıya yönelirim. Siz 2. Günde geldi diye seviniyorsunuz.🤣
 
WhatsApp Image 2019-08-17 at 14.35.09.jpeg


İncehesap üzerinden aldığım ürünü görselde ki gibi kargoladılar. Ram dışında diğer parçaları olduğu gibi koymuşlar. Ürünlerde bir sıkıntı çıkmadı ama kargolama şekilleri pek hoşuma gitmedi benim. Diğer yandan aynı gün söyledikleri gibi kargoya veriler o konuda gayet başarılılar.
 
Elden alış-veriş yapma imkanın varsa İtopya. Ama sipariş vererek alış-veriş yapacaksan İncehesap diyebilirim. Maalesef İtopya, internet üzerinden alış-verişte baya kötü. Özellikle satış sonrası iletişim sıfırın altında resmen. İncehesap ile sorun yaşayan çok nadir insan duydum onlar da genelde kargo gecikti gibi şikayetler. Yani bizim ülkede standart olan sorunlar:)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı