İtopya'da İade Nasıl İşliyor?

Truvalıadam

Kilopat
Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
1.490
Çözümler
5
İtopya'dan sistem toplamayı düşünüyordum fakat itopya'da iade bölümünde şöyle bir şey gördüm: "İadenizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir." yazıyordu. Bu da elimde kalır mı korkusu yaşattı. Benim bildiğim kadarıyla 15 gün içinde ürünü iade etme hakkımız var. Ben itopya'dan sistem toplarsam elimde kalır mı, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin iade sebebiniz nedir? Bir arıza mı mesela? Ne yazık ki yasal gibi görünen bazı iade koşullarını saçma sebeplerle reddedebiliyor firmalar. Mesela Vatan Bilgisayar'da müşteri memnuniyeti için iadeyi hiç bir şekilde kabul etmediler kaç kere denesem de. Kardeşim avukat olduğu için yasal yol ile iade ettirebildim ürünleri anca.
 
Kutusundan çıkarıp kullandınız dedikten sonra iade almayabilirler. Ancak 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var eğer bunu reddederlerse yasal yollarla hakkınızı alabilirsiniz elbette.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı