İtopya'dan 15.000 TL sistem toplama

Makaleler
2
1-2 haftaya İtopya'dan PC toplamayı düşünüyorum, ortalama 15K. 15K az para değil :D (1K da az para değil yanlış anlaşılmasın :D) Karabük de yaşıyorum kargoya güvenmeli miyim? Ben gidip almayı düşünüyorum. Birde sizce İtopya'dan toplamalı mıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 haftaya İtopya'dan PC toplamayı düşünüyorum, ortalama 15K. 15K az para değil :D (1K da az para değil yanlış anlaşılmasın :D) Karabük de yaşıyorum kargoya güvenmeli miyim? Ben gidip almayı düşünüyorum. Birde sizce İtopya'dan toplamalı mıyım? Teşekkürler.
Kardeşim bu sisteme bir göz at. Bence sistem uyumluluğu ve performans açısından gayet güçlü bir sistem oldu.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 58
Genel olarak tavsiye veremeyeceğim fakat bu fiyata kesinlikle intel işlemci almanızı öneririm. En azından Ryzen 3.nesil çıkartana kadar bu fiyat bandında en iyi performanslı işlemcileri halen intel üretiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı