İtopya'dan 60.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Ben hala aranızda kimsenin bu konuyu yazan arkadaşın istekleri doğrultusunda bir faydanızın dokunduğunu görmüyorum.

Yapın o zaman İtopya'dan bir sistem, sonra da başka yerden ki fiyatını karşılaştırın.

Konu net, soru net, sizin de göreviniz ilk önce konuya yönelik bilgi vermek, sonra varsa yorum yapmaktır. Görev kelimesi de biraz komik kaçıyor burada. Yardım etmek mi istiyorsunuz? Yazın itopye sistemini, yanına da başka yerden sistemi koyun, sonuna kadar desteklim.

Ama ben bu konu yazarının netliğinden, kendi özel nedenleri olduğunu düşünüyorum. Yoksa bana 60klık sistem kurun derdi geçerdi. Değil mi?

Buyurun bütçeyi aşarak toplanılabilecek en iyi sistem bu.

İşlemci ve RAM'den kısmak gerekebilir. 10k en azından monitöre ayırmak lazım. Paramız pul olmuş.

En mantıklı RAM'i koydum sisteme.
İşlemci yi kısarsak fazla kısmamız gerekiyor daha aşağısına i7 ve R7'ler var az bir fiyat farkıyla.
Belki kasayı değiştirebiliriz en aşağı bu kasa ile toplanabiliyor sistem son hali bu.

Oyun amaçlı düşünüyorum

Sizde haklısınız ama bilgisayarcının kırmasından korkuyorum bu kadar pahalı parçayı bilgisayarcıya vermek beni korkutuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı