Monitör dahil 60.000 TL'ye sistem önerisi

karindesenabby

Picopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Philips Evnia 27M2N5500-00 27" 0,5 ms (MPRT) 180Hz QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Totalde 61 küsüre geliyor üstteki attığın sisteme göre çok daha oturaklı olur.

Teşekkür ederim öneriniz için ancak birkaç yazı okudum orada sinerji sitesinden alınan ürünlerin iyi olmadığını duydum o yüzden pek bakmak istemedim sizce güvenebilir miyim siteye

Teşekkür ederim öneriniz için ancak birkaç yazı okudum orada Sinerji sitesinden alınan ürünlerin iyi olmadığını duydum o yüzden pek bakmak istemedim sizce güvenebilir miyim siteye.
Arkadaşım sistem almıştı sorun yaşamamıştı ben alışveriş yapmadım ama bütün sitelerde sorun yaşayan kişileri bulursun 1 kişi sorun yaşadı diye herkes sorun yaşamıyor genelde zaten attığım parçalardan sadece RAM ve kasa Sinerji'den istersen muadillerini atayım ama fiyat açısından en iyi sinerjideydi.

Arkadaşım sistem almıştı sorun yaşamamıştı ben alışveriş yapmadım ama bütün sitelerde sorun yaşayan kişileri bulursun 1 kişi sorun yaşadı diye herkes sorun yaşamıyor genelde zaten attığım parçalardan sadece RAM ve kasa Sinerji'den istersen muadillerini atayım ama fiyat açısından en iyi sinerjideydi.
Tamam o zaman oraya da bakayım haklısın tekrardan teşekkür ediyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı