İtopya'dan alınan AOC C24G1'de ölü pikseller var

mert_tr52

Centipat
Katılım
30 Eylül 2020
Mesajlar
314
Merhabalar. İtopya üzerinden AOC C24G1 adlı bu monitörü aldım. İlk görsel Twitter'a girince bazen oluyor. İkinci görseldeki siyahlık ise beyaz ekranda aşırı belli belliyor. Ayrıca sadece sayabildiğim 3-4 adet ölü pikseli var. Monitör perşembe günü elime ulaştı fakat o günden beri attığım maillerin hiçbirine dönüş yapılmadı. İade süreci başlattım, ona da dönüş yapılmadı. Benim izlemem gereken yol nedir? Ne yapmam gerekiyor. Yani o kadar para verdim ve bu sorunlarla uğraşıyorum, üstüne dönüş bile alamıyorum. Dün İncehesap'a bir konu üzerinden attığım maile bile sabah erkenden cevap verdiler. İtopya ile önceden böyle sorunlar yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden hepinize.

169447464_2919470508271450_4476310658860261403_n.jpg

EDKQ6949[187].JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapmalıyım hocam?

14 Günlük koşulsuz iade hakkınızı kullanıp "ölü piksel vs" belirtmeden. Ürünü beğenmedim, internette gördüğüm kadar güzel görünmedi vs diyip iade edin. Genelde telefonları açmazlar. THH dosyasına eklemek için çektiğim bir sürü 50 dk üstü telefonda beklediğim ekran görüntüsü vardır. Sabredin bekleyin, iade için gerekli adımları oluşturun. Gönderin geri gitsin. Sonra da İtopya adını bir daha anmayın.
 
14 Günlük koşulsuz iade hakkınızı kullanıp "ölü piksel vs" belirtmeden. Ürünü beğenmedim, internette gördüğüm kadar güzel görünmedi vs deyip iade edin. Genelde telefonları açmazlar. THH dosyasına eklemek için çektiğim bir sürü 50 dk üstü telefonda beklediğim ekran görüntüsü vardır. Sabredin bekleyin, iade için gerekli adımları oluşturun. Gönderin geri gitsin. Sonra da İtopya adını bir daha anmayın.

Hocam müşteri hizmetlerine ulaştım. Kod verdiler notunuzu yazıp UPS Kargo'yla bize yollayın biz ilgileneceğiz dediler. Şimdi monitörü paketledim kargonun gelmesini bekliyorum. Ölü pixelden özellikle çok bahsetmedim. Ekrandaki siyahlık ezik gibi bir şey var dedim. Nota da bunları yazdım. Bakalım ne oluyor? Teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için.

Hocam şimdi ulaştım İtopya'ya. Kargolayacağım. Bakalım ne oluyor? Teşekkür ederim destekleriniz ve ilginiz için.
 
Hocam müşteri hizmetlerine ulaştım. Kod verdiler notunuzu yazıp UPS Kargo'yla bize yollayın biz ilgileneceğiz dediler. Şimdi monitörü paketledim kargonun gelmesini bekliyorum. Ölü pixelden özellikle çok bahsetmedim. Ekrandaki siyahlık ezik gibi bir şey var dedim. Nota da bunları yazdım. Bakalım ne oluyor? Teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için.

Herhangi bir hasar, teknik kusur belirttiyseniz yetkili serviste inceleme ve rapor sonrası karar verilecektir.
 
Ben bir tane Rampage 6C-120 fan sipariş verdim sorun yaşar mıyım ya? Sipariş verdikten sonra İtopya konularını okudum herkes şikayetçi. Umarım bir sıkıntı yaşamam.

Ben ucuzken MSI monitör aldım 21 günde elime ulaştı ölü piksel çıkmadı.
 
Ya İtopya bence tam arada kalan bir yer monitör klavye ve mouse sipariş etmitşim 14.günde kargoladılar 17. günde geldi ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Geçen hafta cuma günü ise klavye aldım onu 1 haftada kargoladılar onda da sıkıntı yoktu ancak bir arkadaşımın işlemcisini bozuk göndermişlerdi 1 ay uğraşmıştı en sonunda aynısının yenisini verdiler. Bayağı sıkıntılı yer yani.
 
Hocam geçmiş olsun. Bende de aynı ürün var ve ben de aynı mağazadan aldım. Şans eseri bende herhangi bir problem yok fakat çoğu insan da problem yaşamış. Hatta Donanım Haber'de bu monitör için bir alt başlık var ve genelde problem yaşayan insanlar kendi çözümlerini ya da tecrübelerini yazıyordu, ben de oradan takip ederek monitörü aldım. Hocam iTopya ile alakalı tek problem süreç olacaktır. Yani ürünü iade edebilirsiniz mesela ama süreç aşırı uzun olabilir. Hatırladığım kadarıyla bir buçuk ayda para iadesi alan birisi vardı. Aynı şekilde telefonlarına doğru düzgün dönüş yapılamayanlar. Hocam umudunuzu kesmeyin ama yukarıdaki yazarın da dediği gibi durumu AOC'ye de bildirmeye çalışın.
 

Geri
Yukarı