ByMalicious
Hectopat
Merhaba dostlar. Normalde piyasasi 1100-1200 TL olan Corsair Void Elite Wireless kulaklık İtopya'da 850 TL alınır mı? Daha once İtopya'dan alan var mi?
Merhaba dostlar. Normalde piyasasi 1100-1200 TL olan Corsair Void Elite Wireless kulaklık İtopya'da 850 TL alınır mı? Daha once İtopya'dan alan var mi?
Corsair kulaklık alınmaz mikrofonları dandik
Hocam void elite serisinde kulaklik daha buyuk kulagi daha iyi kavriyor diye dusunuyorum.Fiyatı uygun duruyor ama yerinde olsam HS70 serisine bakarım onlarda kablosuz ve Amazon'da 700-800TL arasında ve tabii ki Amazon güvencesi altında HS serisi daha çok beğeniyorum Void'den kendim HS60 Pro kullanmaktayım.
Bence gayet yeterli.
Hocam Void Elite serisinde kulaklık daha buyuk kulagi daha iyi kavriyor diye dusunuyorum.
Neden HS modelini tercih ettiniz ?Kulaklık almadan çok araştırdım 2 ay öncesinde attığınız model ve HS60 Pro arasında çok gidip geldim son tercihim HS serisinden yana oldu herhangi bir şikayetim yok gayet güzel Corsair genel olarak kaliteli ürünler çıkartan bir marka şimdiden hayırlı olsun.
hocam bir kac kisi onermedi bakalim daha arastiricam, sarj suresi ne kadar gidiyor ?Ben ocak ayında Void Elite RGB Wireless aldım efsane ürün UPS Kargo ile hızlı bir şekilde geldi yumuşacık kulaklık pedleri ve Bass'ı mükemmel ayrıca iCUE programıyla çoğu şeyi yapabiliyorsunuz RGB ayarlaması vb. gibi
Tabii ben alırken 1000 TL idi indirimli fiyatı bir ara 800 TL di
Ben o kulaklığın kablolu versiyonunu kullandım yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım. Mikrofonu profesyonel değil ancak discordda arkadaşlarla konuşmak için üst düzey bence. Kulaklık pedleri aşırı rahat ve değiştirebiliyorsun onları çıkartım yıkayabilirsin vs. ses kalitesi olarak gerçekten üst düzey geldi bana çünkü benim kullandığım en pahalı kulaklıklardan biriydi önceki kulaklığım telefon kulaklığıydıMerhaba dostlar. Normalde piyasasi 1100-1200 TL olan Corsair Void Elite Wireless kulaklık İtopya'da 850 TL alınır mı? Daha once İtopya'dan alan var mi?
Neden HS modelini tercih ettiniz?
Hocam birkaç kisi onermedi bakalim daha araştıracağım, şarj suresi ne kadar gidiyor?
Bende telefon kulakligi kullaniyorumBen o kulaklığın kablolu versiyonunu kullandım yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım. Mikrofonu profesyonel değil ancak discordda arkadaşlarla konuşmak için üst düzey bence. Kulaklık pedleri aşırı rahat ve değiştirebiliyorsun onları çıkartım yıkayabilirsin vs. ses kalitesi olarak gerçekten üst düzey geldi bana çünkü benim kullandığım en pahalı kulaklıklardan biriydi önceki kulaklığım telefon kulaklığıydıAncak ben incehesap üzerinden 550 tl ye aldım tabi kablolu olduğunu varsayarsak bu fiyat seninkine göre azalacaktır. Bence o fiyata gayet makul ve alınabilir bir kulaklık.
Bende HS serisinden almak istiyordum ancak mikrofonu biraz daha kalitesiz geldi ve bence Void serisi daha rahat oyuruyor kafayı. Örneğin ben 6-7 saat oturan birisiyim ve kulaklık beni hiç yormadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.