İtopya'dan GameBooster GB-2420CF alınır mı?

Fazeon markasının isminden dolayı gameon ile karıştırılmaması gerek. Rampage, gameon, jamesdonkey gibi markalar gibi kötü bir marka değil. Amerika menşeili bir firma ve Türkiyeye yeni giriş yaptı. Bilinen sebeplerden ötürü (vergi, kdv, kur) giren ürünler çok üst seviye değil genelde giriş ve orta düzeydeki modelleriyle girdi fakat fiyat performans açısından iyi modelleri bulunuyor. İncelemeleri de mevcut. Fakat henüz uzun vadede alınan sonuçlar olmadığından ve yeteri kadar yaygınlaşmadığından gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir modeli olmaz. Sadece bu markanın diğer kötü ünvana sahip markalardan ayrıldığını belirtmek istedim.
haklısınızdır hocam ama incelemesi çok az hatta hiç yok denebilir o yüzden uzak duracağım gibi

Hayır, nerede yazıyor?
1000:1
1745686576349.png

Yanlış girilmiş, 2000:1 falan değil utanmasa VA panel kontrastı olacak, 1000:1 değeri var.
Ben oraya dayanarak yazdım yoksa sizinki daha iyi.

Burda teknoloji olarak freesync yazıyor msi kendi sitesinde adaptive yazıyor hatta itopyada biraz daha aşşağı kaydırırsanız da adaptive sync diyor çok garip gerçekten.
İtopyadan bakardım hep, bir daha bakmayacağım hocam yanlış bilgi veriyor site.

Yanlış girilmiş, 2000:1 falan değil utanmasa VA panel kontrastı olacak, 1000:1 değeri var.
kendi sitesinde Kontrast değeri dediğiniz gibi 1000:1

son karar olarak Lenovo Legion R24E alacağım.

Hocam bir soru daha sormak istiyorum da monitöründe 0.5ms (MPRT) normal modunda 5ms diyor ve FreeSync ile uyumlu sadece benim ekran kartım RTX 4060 bunlar fazla etki eder mi, çok önemli mi diye sormak istedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı