İtopya'dan hazır sistem alınır mı?

Hocam açıkçası ben korkumdan alamadım, müşteri hizmetlerini aradım sıradaki kişi 25'ti. Şikayetvar'da termal macunu kurumuş işlemci gönderilmiş olduğunu gözümle gördüm. Hepsiburada'dan MSI hazır kasa aldım, hem Hepsiburada güvencesi hem de MSI Türkiye güvencesini arkama aldım. Sinerji, İncehesap, İtopya'da sıkıntı yaşadığınızda geri dönüş çok zorlaşıyor. İyi düşünün derim.
Mantıklı olanı yapmışsınız.
 
Son anda Teknobiyotik'ten dönerek İncehesap'tan sipariş ettim sistemi. Bu arada bilgisayarım toplama onu belirteyim. Gayet memnunum. Sinerji'yi bilmiyorum ama Itopya ve Teknobiyotik'in şikayet oranları yüksek. İncehesap tavsiyemdir. Hazır sistemleri uygun fiyatlara satıyorlar.
 
İtopya'da sorun çıkarsa sadece itopyayla uğraşırsın. Hepsiburada gibi yerlerden parçaları tek tek alır ve hasarlı ürün çıkarsa 9 tane tedarikçiyle uğraşırsın. Anlamışsındır alınır mı alınmaz mı.
 
Hocam açıkçası ben korkumdan alamadım, müşteri hizmetlerini aradım sıradaki kişi 25'Ti. Şikayetvar'da termal macunu kurumuş işlemci gönderilmiş olduğunu gözümle gördüm. Hepsiburada'dan MSI hazır kasa aldım, hem Hepsiburada güvencesi hem de MSI Türkiye güvencesini arkama aldım. Sinerji, İncehesap, İtopya'da sıkıntı yaşadığınızda geri dönüş çok zorlaşıyor. İyi düşünün derim.

Kart alırken birkaç sorum olacaktı. Aradım İtopya'yı sırada bekleyen 18 kişi deyince kuşkulandım.
 
DA-SISTEM2/AMD Ryzen 5 3600/ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
İşlemci Ryzen 5 3600X
Anakart ASUS TUF B450M PRO.
Ekran kartı RX 5700 XT.
SSD XPG.
RAM'ler g. Skıkl Trident Z Neo ile yükseltme yaptım 8 bin TL'ye geldi.
Hocam söylenilen hatalar pandemi döneminde çokça yaşandı.Sadece İtopya değil İncehesap'ta bundan nasibini aldı.

Bence sistem güzel o fiyata ama tek sıkıntı anakart.Böyle bir sisteme B550 anakart yakışırdı ama onlarda seçeneklerde yok.Özel olarak isteyerek B550 koydurtabilirsiniz gerçi.
 

Geri
Yukarı