İtopya'dan hazır sistem alınır mı?

Eğer onlara yetişemezseniz Inventus üzerindeki FireFlux sistemi özelleştirerek alabilirsiniz.
Kasa mesh
işlemci i5 11400f/i3 12100f tercihe bağlı
ekran kartı 6500 xt
ram 2x8
ssd isteğe bağlı 500 gb
çok teşekkür ederim reis

Evet alınır. Arızalı olayını bilemeyeceğim.

Inventus da öneririm hazır sistemimi oradan aldım.
memnun musunuz sistemden hocam bir problem olursa geri dönüş yapıyorlar mı ?

İtopyadan defalarca alışveriş yaptım hiç bir kez sorun yaşamadım. Sitenin satış hacmi fazla olduğu için illaki sorunlar da yaşanıyordur. SOnuçta elektronik ürün satıyor. Ben olsam alırdım sorun yaşayacağını sanmam

Evet hocam yüzde yüz geri dönüş yapıyorlar. Mail attım 1 saat içinde dönüp sorunu çözdüler.
Merak ettiğim buydu sattıkları ürünün arkalarında duruyorlar mı onu öğrenmek istemiştim teşekkür ederim reis çok yardımcı oldun.

İtopyadan defalarca alışveriş yaptım hiç bir kez sorun yaşamadım. Sitenin satış hacmi fazla olduğu için illaki sorunlar da yaşanıyordur. SOnuçta elektronik ürün satıyor. Ben olsam alırdım sorun yaşayacağını sanmam
Sizin gibi daha önce alışveriş yapmış tecrübeli kişilerden bunu duymak beni gerçekten rahatlattı. Çok teşekkür ederim hocam .

çok teşekkür ederim reis

memnun musunuz sistemden hocam bir problem olursa geri dönüş yapıyorlar mı ?
Bir sıkıntı çıkmadı ama benle aynı sistemi alan arkadaşla konuşmuşluğum oldu, kasa'nın camı kırılmış kargoyla gelirken, iletişime geçti Inventus yeni kasa gönderebiliriz dedi arkadaş yeni kasa yerine yeni cam istedi.

Bir sıkıntı çıkmadı ama benle aynı sistemi alan arkadaşla konuşmuşluğum oldu, kasa'nın camı kırılmış kargoyla gelirken, iletişime geçti Inventus yeni kasa gönderebiliriz dedi arkadaş yeni cam istedi.
Reis aradığım cevabı verdin bunları merak ediyordum çok teşekkür ederim, şikayet var gibi sitelere girdiğinizde birçok mağdur var ve gerçekten internetten sistem almaya korkmuştum çünkü sattıkları malın arkasında durmadıklarını söylüyorlar buda güvensizliğe neden oluyor.

Reis aradığım cevabı verdin bunları merak ediyordum çok teşekkür ederim, şikayet var gibi sitelere girdiğinizde birçok mağdur var ve gerçekten internetten sistem almaya korkmuştum çünkü sattıkları malın arkasında durmadıklarını söylüyorlar buda güvensizliğe neden oluyor.
Rica ederim bir sorun olursa yardımcı olurum.

Hocam oraların amacı o zaten sadece şikayet yazmak. Bir şey alırken orayı çok kullanmanızı önermem bence. Çünkü ucuz ürünlerde bile aşırı kalite ve destek bekliyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı